Tarih: 17.02.2026 15:49

Özkan ve Çetinkaya’dan KD Medya Grubuna Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Niğde'nin kültürel hayatına katkılarıyla bilinen ve yakın zamanda köşe yazarlığına başladığı medya grubumuzda okuyucuların büyük beğenisini kazanan Uzman Arkeolog Halil Özkan, ilimizin genç ve dinamik girişimcilerinden-dijital içerik üreticisi Kadir Çetinkaya ile birlikte medya grubumuza nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem Değerlendirildi

Ziyaret kapsamında; Niğde Günaydın Gazetesi, Cesur Ses, Niğde Sürmanşet Haber, Niğde Haberleri ve Medya 51 haber sitelerini bünyesinde barındıran KD Medya Grup'un çalışma ofislerinde bir araya gelindi. Konukları, Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Arif Erkan ve deneyimli muhabir Süleyman Özşahin ağırladı.

Sıcak bir sohbet eşliğinde gerçekleşen görüşmede, Niğde'nin güncel meseleleri, yerel basın faaliyetleri ve şehre dair projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Basın Çalışanlarına Başarı Dileği

Ziyaret sırasında konuşan Halil Özkan ve Kadir Çetinkaya, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi noktasında basının üstlendiği kritik role dikkat çekerek, KD Medya Grup çalışanlarına başarı ve kolaylıklar dilediler. Genel Yayın Yönetmeni Arif Erkan ise nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —