Tarih: 06.05.2022 13:37

4 Aydır Telefonları Çekmeyen Köylüler İsyan Etti!

Facebook Twitter Linked-in

 

Köy sakinleri Turkcell ve Vodafone operatörlerinin köylerinde yaklaşık 4 aydır çekmediğini ve buna rağmen de fatura ödemeye devam ettiklerini belirttiler.

Köylüler yetkililere seslenerek, GSM şirketlerinin baz istasyonu sorunlarına çözüm bulunmasını istediler. Niğde merkeze yaklaşık 70 kilometre mesafede 490 nüfuslu Yeniköy sakinleri haberleşme imkanlarının olmadığını, hastaları olsa hastaneye ambulansa haber veremeyeceklerini belirterek, bir an önce baz istasyonlarının hizmeti girmesini talep ediyorlar.

UZAY ÇAĞINDA YAŞIYORUZ, BİZİM KÖY HARİTADAN SİLİNDİ Mİ

Çamardı İlçesi Yeniköy Köyünde yaşayan, Halil Baykan uzay çağında yaşadıkları soruna çözüm bulunmasını isteyerek şunları söyledi: '4 aydır köyümüzde telefon yok. Uzay çağında yaşıyoruz ya biz. Bu devlet nerede. Bizim köyümüz haritadan silindi mi?’’ dedi.

TRT SİNEMA FİLMİ ÇEKMİŞTİ

TRT'nin katkılarıyla çekilen ve ünlü sinema oyuncularının da yer aldığı Mavzer filminin çekildiği köye, Niğde Valisi ve Niğde Milletvekilleri de ziyaretlerde bulunmuşlardı. Yeniköy Köyünde aynı zamanda Türkiye'nin en kaliteli çilekleri de yetişiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —