Tarih: 22.10.2024 15:00

6 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

Bugün saat 10.45 sıralarında Niğde Merkez Şah Süleyman Mahallesi Adliye Binası arkasında meydana gelen “Kasten Öldürmeye Teşebbüs”, “6136 SKM” ve “Mala Zarar Verme” olayına ilişkin polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu 6 şüpheli yakalandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen İ.E., Y.E., H.C.B., M.H.B., T.D. ve A.S. isimli şahıslar, olayın hemen ardından gözaltına alındı. Olayda kullanılan 1 adet tabanca da ele geçirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Niğde Valisi Cahit Çelik, “Kıymetli vatandaşlarımızın bilmesini isterim ki; kamu düzeni ve huzurunu bozan hiçbir fiil cezasız kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 7/24 görev yapan emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Olayın ardından emniyet güçleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Güvenlik tedbirlerinin artırıldığı bölgede, halkın güvenliğinin sağlanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu tehdit eden her türlü suç unsuruyla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —