Tarih: 18.04.2022 09:33

Abai Üniversitesi Öğrencilerinden Rektör Uslu’ya Anlamlı Hediye

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’yu, Abai Kazak Ulusal Pedagoloji Üniversitesi öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler ziyaret esnasında Rektör Hasan Uslu’ya, Abai Kazak Ulusal Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Darkhan Bilyalov’un hediyesini takdim etti.

Abai Kazak Ulusal Pedagoji Üniversitesi ile yapılmış olunan Akademik İş Birliği Protokolü (MOU) kapsamında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümlerinde bir dönem öğrenim görmek üzere gelen uluslararası öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya, Abai Kazak Ulusal Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Darkhan Bilyalov’un hediyesini takdim etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette açıklamalarda bulunan ve değişim öğrencilerini Üniversitenin kampüsünde görmekten memnun olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, uluslararası öğrencilerimiz tarafından takdim edilen bu anlamlı hediye dolayısıyla Abai Kazak Ulusal Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Darkhan Bilyalov’a teşekkürlerini iletti.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ayrıca uluslararası iş birliklerimizin meyvelerini vermesinin  sevindirici olduğunu ve bu tip iş birliklerinin hem Niğde’nin hem de Üniversitenin marka değerini artırdığını da söyledi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —