Tarih: 05.09.2024 15:15

ALTUNHİSARLI GENÇLERİ SEVİNDİREN HABER

Facebook Twitter Linked-in

ALTUNHİSARLI GENÇLERİ SEVİNDİREN HABER 

Birinci oturumu tamamlanan 'Altunhisar İlçesi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Tribün Soyunma Odası Yapım İşi' ihalesinde süreç devam ediyor. İhale süreci tamamlanıp kesin kararın yazılmasının ardından projede çalışmalar başlayacak. 

Proje ile birlikte Altunhisar İlçe merkezinin yanısıra bölgede tüm gençler sporla buluşacak. Gençleri zararlı alışkanlıklardan kurtararak spora teşvik etme anlamında kritik öneme sahip projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Sentetik çim yüzeyli futbol sahası önümüzdeki dönemde Altunhisarlı gençlerin spor merkezi olacak. Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun da, emekleri için Ak Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt'a teşekkür etti. 

Niğde'de, Altunhisar İlçesine yapılacak olan, sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yanında, Niğde İl Müdürlüğü Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Spor Salonu, Merkez Spor Salonuna Tırmanma Duvarı yapım işi, Bucakçayır Spor Kompleksi’ne tel örgü, aydınlatma ve tartan pist projeleri de tamamlanacak. Niğdeli sporseverlerin merakla beklediği stat da bu yılın sonunda tamamlanacak.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —