Tarih: 22.04.2022 17:27

Başkan Özdemir'den 23 Nisan mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Özdemir mesajında 'Milli Egemenlik ilkesi doğrultusunda aziz milletimizin azim ve kararıyla elde ettiğimiz kutlu vatanımız ve bağımsızlığımız ebediyete kadar sürecektir dedi.

Başkan Emrah Özdemir, mesajının devamında Milli egemenliğimizin ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin 102. yılını hep birlikte kutluyoruz.  Ne mutlu bize ki vatan ve millet meseleleri söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan canını verecek bir şehrin çocuklarıyız. İzmir’in işgalinde göğsünden süngülenerek şehit edilen Süleyman Fethi Bey, 15 Temmuz'da göz kırpmadan şehadete koşan Ömer Halisdemir bu gerçeğin en güzel örnekleridir dedi. 
Bizler Niğdeliler olarak her daim cumhuriyetimizin bir muhafızı ve atalarımızın bize emanet olarak bıraktığı vatanımızın bir bekçisiyiz.
Bu güzel günü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunun takipçisiyiz.
Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor başta bu bayramın gerçek sahipleri olan çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum' dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —