Tarih: 17.05.2022 09:56

Bağımlılıklarla mücadele seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi ve Niğde Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Sergisi açıldı. 
Niğde Öğretmenevi ve ASO’da Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi ve Niğde Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Seferberliği kapsamındaki serginin açılışı yapıldı. 
Sergide ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kategorilerinde düzenlenen resim ve fotoğraf yarışmalarında dereceye giren eserler ile davranışsal bağımlılıkla mücadele konulu afiş ve sloganların olduğu çalışmalar yer aldı. 
Açılışa İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Müdür Yardımcısı Fatih Altan, Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrencilerin katıldı. 
Öğrencilerle sohbet eden Müdür Yaşar, dijital dünyayı verimli bir şekilde kullanmanın önemini, bu mecraların bağımlılık düzeyinde kullanılmasının yerine çevremizi, dünyamızı keşfetmenin sağlıklı yaşamanın önemine dikkat çekti.  Yaşar, açılış sonunda toplumun her düzeyi için farkındalık oluşturmayı amaçlayan, sergiye katkı sağlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ettikten sonra toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —