Tarih: 04.07.2024 15:54

BAŞKAN DOYGUN, AK PARTİ KAMPINDA

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN DOYGUN'DAN YAKIN MARKAJ 
AK Parti’nin belediye başkanları ile Kızılcahamam’da yaptığı istişare kampına Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun da katıldı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI 
AK Parti’nin 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme" kampı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam’da yapıldı. Çok sayıda belediye başkanının katıldığı kampta Altunhisar Belediyesini uzun bir aradan sonra yeniden Ak Parti'ye kazandıran Neşet Doygun da yer aldı. 

NEŞET DOYGUN: GAYRETLE ÇALIŞACAĞIZ 
Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme kampında ilçe yatırımları adına temaslar gerçekleştiren Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş ile görüştü. 

Başkan Doygun, kampın verimli geçtiğini belirttiği açıklamasında, "İlçemize en iyi şekilde hizmet etmek için, özveri ve gayretle çalışacağız. İlçemiz için hayırlara vesile olsun." dedi. 

Kızılcahamam'da "tevazu, samimiyet ve gayret" temasıyla düzenlenen ve 3 gün süren kampta, yerel seçim sonuçları değerlendirildi, belediyelerin ihtiyaçları ve projeler ile gelecek dönemin planları görüşüldü. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —