Tarih: 25.07.2024 15:46

BAŞKAN DOYGUN, ALTUNHİSAR İÇİN ANKARA'DA

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN DOYGUN, GRUP TOPLANTISINDA 

Altunhisar Belediyesini uzun yıllar sonra rekor oyla AK Parti'ye kazandıran belediye başkanı Neşet Doygun, AK Parti Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dinledi. 

Grup toplantısında, Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, AK Parti Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan, Bor İl Genel Meclis Üyeleri Süleyman Yalçın, Erdal Niğdelioğlu, Nihat Tarım ve Bor İlçe Teşkilat Başkanı Kahraman Doygun da yer aldı. 

BAKANLARLA DA GÖRÜŞTÜ 

Grup toplantısının ardından Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ile birlikte TBMM çatısı altında; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile de görüşen Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, ilçe adına taleplerini iletti. 

BAŞKAN DOYGUN'DAN KRİTİK ZİYARETLER 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ve MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce ile biraraya gelen Başkan Doygun, Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanı, 22, 25, 26. Dönem Niğde Milletvekili, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi Erdoğan Özegen ve AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ı da ziyaret etti. 

Ziyarette, Erdoğan Özegen ve Mustafa Elitaş'a hediyeler takdim eden Başkan Doygun, misafirperverliklerinden ötürü de teşekkür etti. 

Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş

Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanı, 22, 25, 26. Dönem Niğde Milletvekili, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi Erdoğan Özegen

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce - TBMM 

“İLÇEMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ankara ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, "Bu kıymetli buluşmalar, ilçemizin geleceği adına atılacak adımların görüşülmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —