Tarih: 16.09.2024 10:37

BAŞKAN GÜMÜŞTEPE, MÜSİAD GİK TOPLANTISINDA YERİNİ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN GÜMÜŞTEPE, MÜSİAD TOPLANTISINA KATILDI 

MÜSİAD Niğde Şubesi adına, Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, İnşaat Sektörü Kurulu Başkanı Ali Gökkuş, Sektör Kurulları Başkanı Yasin Ayduğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Çok verimli geçen GİK toplantılarında alınan kararlar ülkemize, şehrimize ve MÜSIAD Niğde’mize hayırlar getirmesi dileğiyle." ifadelerini kullandı. 

MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe 

Toplantıya, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da katıldı. Yerlikaya yaptığı paylaşımda, "34 yıldır ülkemizin kalkınmasında büyük emekleri olan her daim Hakk’ı, hukuku ve medeniyet değerlerimizi savunan MÜSİAD’ın,109. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda kıymetli iş insanlarımızla buluştuk. Bugün, büyük bir kurumsal yapıya ve çınara dönüşen MÜSİAD: yurt içinde ve yurt dışındaki 183 şubesi ve 14 bin üyesiyle, Anadolu’dan aldığı gücü dünyanın en ücra köşelerine dahi taşıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefine büyük katkılar sunan MÜSIAD’ın 109. Genel İdare Kurulu Toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —