BAŞKAN ÖZDEMİR’İN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJ
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Özdemir mesajında, bölgesinde en çok hizmet ve yatırım alan illerin başında gelen Niğde’nin dönüşmesi, gelişmesi ve her geçen gün daha da güzelleşmesinde muhtarların emeği ve katkısının büyük olduğunu vurguladı.
Demokrasinin en önemli temel taşlarından olan muhtarların, aynı zamanda yerel yönetimlerin de omurgasını oluşturduğuna işaret eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Kentlerde mahalle muhtarlarımız, kırsalda ise köy muhtarlarımız kendi yörelerinin ihtiyaç ve sorunlarını en iyi bilen, mahalle ve köylerindeki vatandaşların taleplerini yerel yönetimlere aktararak, bu sorunların çözümüne katkıda bulunan hizmet yolundaki en önemli aktörlerimizdir. Bu anlamda muhtarlarımızın üzerlerindeki sorumluluk kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük ve önemlidir” dedi.
Geçtiğimiz yıl Niğde Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kent merkezinde 26 olan mahalle sayısının 14’e düşürüldüğünü anımsatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bu sayede mahallelere daha geniş çaplı hizmet ve yatırımların daha kısa yoldan yapılmasının önünü açtıklarını ifade etti.
Niğde Belediyesi olarak mahallelere yönelik olarak altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemesinden; spor, sağlık ve eğitim yatırımlarına pek çok hizmette ve atılan her adımda muhtarların emeğinin olduğuna değinen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak benimsediğimiz katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışı doğrultusunda, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla sürekli toplantılar yapıp istişarelerde bulunmaya, mahallelerimize en iyi hizmetleri ulaştırabilmek için onların talep ve görüşlerini her zaman dinlemeye devam edeceğiz. Türkiye yüzyılında Niğde’mizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, muhtarların özverili çalışmaları ile kentin her yönüyle gelişip daha da güzelleşeceğini ifade ederek, “Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullardı.
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Niğde’de Kalıcı Kalp Pili Dönemi Başladı
Niğde’de APP Plaka Değişimi Sürüyor
Niğde’de Yüksek Riskli Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi
Niğde’nin Gururu Ahmet Eskalen, Para Yüzmede Türkiye’yi Temsil Edecek
Niğde’de Okul Servislerine Sıkı Denetim
Yükleniyor


