İftar programı kadınlar günü ile birleşti
Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen son yılların en coşkulu ilçe kongresinde güven tazeleyerek yeniden Ak Parti Bor İlçe Başkanı seçilen Ethem Bozdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlediği iftar programıyla son günlerin en geniş katılımlı programını düzenlendi.
Ak Parti Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan'ın Bor Öğretmen Evinde düzenlediği iftar yemeğine; Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ve İl Başkanı Mustafa Özdemir, Ak Parti il genel meclis üyeleri, partinin il, ilçe ve kadın kolları yönetimleri, ilçe muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Hastalar ziyaret edildi
İftar programı öncesinde, Bor Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Erbeden ve Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde tedavi gören hastalar ziyaret edildi. Zülfikar Eyüpoğlu ve Servet İnanç isimli ihtiyaç sahibi iki kişiye tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Hastalara şifa dileklerinin ardından hastanede görev yapan kadın personellerin kadınlar günü de tebrik edildi.
Ziyaretlerde, Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt'a, İl Başkanı Mustafa Özdemir ve Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan'ın yanısıra parti heyeti de eşlik etti.
En renkli iftar programı
Bor Öğretmen Evi'nde düzenlenen iftar programında renkli anlar da yaşandı. Ak Parti Bor İlçe Kadın Kolları temsilcilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı, programa katılan kadınlara karanfiller dağıtılarak özel günleri tebrik edildi. AK Parti Bor İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Yurdagül'ün kızı Sude Yurdagül; 200 ve 400 metre yüzme yarışlarında elde ettiği birinciliği için tebrik edildi. Programda, Ayşe Korkmaz, Mehmet Akif İnal ve Muttalip Akpolat'ın da doğum günleri kutlandı.
Yangın bölgesinde incemeler yapıldı
Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Bor OSB'de yer alan bir fabrikada çıkan yangın nedeniyle, bölgede incelemelerde bulunuldu. Ak Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt ve İl Başkanı Mustafa Özdemir'e, Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan da eşlik etti. İşletme sahibine geçmiş olsun dilekleri iletildi.