Tarih: 15.05.2024 14:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz 


Erdoğan, AK Parti'nin çalışma usulünün belli olduğunu, hemen yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olduklarını, hemen yarın millet tarafından hesaba çekilecek gibi çok çalışacaklarını, aynı zamanda hiç seçim olmayacak gibi süreye bakmadan, tarihe bakmadan, kendilerini seçim tarihleriyle kısıtlamadan çalışan bir kadro olduklarını vurguladı. “Ne teşkilatımızda ne de bürokrasi kadrolarında rehavete, tembelliğe, gevşemeye, isteksizliğe, gönülsüzlüğe asla ve asla tahammülümüz olamaz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:


“Son 21 yılda çetin mücadeleler sonucu gerilettiğimiz bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine fırsat vermeyiz, vermeyeceğiz. Son dönemde gündeme gelen her hadiseyi tüm boyutlarıyla en ince detayına kadar takip ediyoruz. Kanunun dışına çıkan, hatası, kastı veya marazı olan kim varsa hukuk zemininde hesabını mutlaka soruyoruz. Ülkeye ve millete karşı vazifesini yapmamanın hiçbir bahanesi olmaz. Bizim için her bir saniye milletimizin emanetidir, o her saniyeyi milletimiz için sarf etmek boynumuzun borcudur.”


Son 22 yılda AK Parti'yle ilgili de, hükümetleriyle ilgili de karamsar, kötümser senaryolar yazanlar olduğunu aktaran Erdoğan, “Bize süre biçenler oldu, bize gazete manşetlerinden ömür biçenler oldu. Bu iş bitti deyip yolunu değiştirenler oldu. Bu davaya ihanet edenler oldu. Korkanlar, ürkenler, hırslarına yenilenler oldu. Onlar şimdi yoklar, esameleri okunmuyor, unutulup gittiler. Ama Allah'a hamdolsun biz buradayız, dimdik, sapasağlam ayaktayız. Dava burada, inşallah yarın da burada olacak. Mevla ömür, milletimiz de yetki verdikçe burada olmaya devam edeceğiz” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —