Tarih: 27.06.2022 16:50

DOKTORLAR YİNE İŞ BIRAKIYOR!

Facebook Twitter Linked-in

Doktorlar sendikaların aldığı karar doğrultusunda Türkiye genelinde 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde iş bırakma eylemi yapacaklar.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet sorunu ve çeşitli haklarının iyileştirilmesi gibi konulara dikkat çekmek isteyen sağlık çalışanları bir süredir iş bırakma eylemi gerçekleştiriyor. Önümüzdeki günlerde Sağlık-İş Üyesi sağlık çalışanları iki günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirecek.

İki günlük iş bırakma eylemi 30 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Eylem Sebebiyle acil hastalar, diyaliz hastaları, gebeler, kanser hastaları ve yoğun bakım hastalarına verilen hizmetlerde aksama yaşanmayacak.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ise poliklinik hizmetlerinde hastaların aksaklık yaşamaması adına bazı hekimlerin hizmete devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Poliklinik hizmetlerine hastalarını yarı yolda koymamak adına bazı hekimlerin hizmetlerine devam ettiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —