Tarih: 28.09.2022 10:58

Gürer: İktidar, dediğimize geldi!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer 10 ay önce ‘Enerji Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair hazırladığı Kanun Teklifinde, tarımsal üretimde girdi maliyelerinin artmasının, çiftçinin ürün ekim döneminde masrafların da yükselmesine neden olduğuna işaret ederken üretimin devamlılığı açısından elektrik enerji girdisinin hasat dönemlerinde ödenmesinin, masrafların zirve yaptığı bu süreçte çiftçilerin maddi olarak bir nebze olsun rahatlamasını sağlayacaktır' şeklinde meclise sunduğu kanun teklifi şekli ve içeriğinin Cumhurbaşkanı tarafından son kabine toplantısından sonra cevaplandığını ve o zaman verilen teklifin bu zamanda ne kadarda önemli olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 'Bugün de yeni bir düzenlemenin müjdesini veriyoruz. Bundan sonra elektrik faturaları aylık ödenmek yerine hasat sonunda yani ürünler satılıp gelir elde edildiğinde ödenebilecek' dedi.
Gürer bu girişimin ardından ise kısa bir açıklamaya yer vererek “İktidar eninde sonunda dediğimize geliyor’ göndermesinde bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —