Tarih: 25.06.2023 11:48

Hastanede sendikal bilgilendirme

Facebook Twitter Linked-in

 

Öz Sağlık İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları ile sendikaya üye Hasta Yönlendirme ve Güvenlik Personeline yönelik bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarında, Sağlık Bakanlığı ile Öz Sağlık İş Sendikası arasında imzalanan 2023-2024 toplu iş sözleşmesi ve Kamu Protokol Çerçeve sözleşmesiyle kazanılan sosyal ve mali haklar ile ilgili bilgi verildi.

Öz Sağlık İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kevser Çelik; “Hasta Yönlendirme ve Karşılama ve Güvenlik Personeli olarak çalışan üyelerimizle bir araya gelerek Sağlık Bakanlığı ile Sendikamız arasında imzalanan 2023-2024 toplu iş sözleşmesi ve Kamu Protokol Çerçeve sözleşmesiyle kazanmış olduğumuz sosyal ve mali haklar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptık dedi. Üyelerimizin yaşamış olduğu sorunlar ve Sendikamızın yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak, Genel Merkezimiz tarafından üyelerimize gönderilen hediyelerin dağıtımını yaptık. Üyelerimize Genel başkanımız Devlet Sert’in selamlarını iletti” dedi.(Sema Tekeli)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —