Tarih: 18.04.2024 14:38

JASAT Dedektiflerinden kaçamadılar

Facebook Twitter Linked-in

JASAT Dedektiflerinden kaçamadılar 
Niğde İl Jandarma Komutanlığına bağlı Altunhisar, Bor, Çiftlik ve Merkez ilçelerinde 01 Ocak- 31 Mart 2024 tarihleri arasında meydana gelen (33) olay aydınlatıldı. 
Niğde İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektiflerince (JASAT) Hırsızlık, Mala Zarar Verme ve Dolandırıcılık olaylarının aydınlatılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 
Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Jandarma Dedektifleri tarafından vatandaşın canına ve malına göz diken suçlular her türlü teknik ve taktik kullanılarak yakalanmaktadır.
Jandarma Dedektifleri tarafından Evden Hırsızlık, Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, Motosiklet Hırsızlığı, İbadethaneden Hırsızlık ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Hırsızlık olmak üzere toplam (33) olayın şüphelisi tespit edilerek yakalanmış ve adli makamlara sevk edilmiştir.
Kamu düzeninin sağlanmasında, suç ve suçlularla mücadelede olayların aydınlatılması büyük önem arz etmektedir. Niğde İl Jandarma Komutanlığı yasaların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, sahip olduğu her türlü imkân ve kabiliyetleri de kullanarak çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürmeye devam edecektir." ifadeleri kullanıldı. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —