Tarih: 19.10.2024 17:48

KARARLARI NİĞDE KLASMAN HAKEMLERİ VERECEK !

Facebook Twitter Linked-in

Niğde klasman hakemlerinden; Kemal Savaş Beykoz Anadolu Spor ile Altınordu karşılaşmasında, Turhan Beyke Çimentaş Elazığspor ile Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyesi Futbol SK karşılaşmasında, Kadın Bölgesel Yardımcı Hakemi Emine Erim ise, İrfan Aksoy İnşaat Ereğli Spor ile Keçiborlu Beledıye Spor karşılaşmasında görevlendirildi.

Niğde İl Hakem Kurulu Başkanı Rıza Kapıkıran; “Niğde ilimiz Klasman Hakemi Kemal Savaş bu hafta sonu 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 15.30'da Sancaktepe 15 Temmuz Stadında Beykoz Anadolu Spor ile Altınordu 2.lig Beyaz Grup müsabakasına hakem olarak görevlendirilmiştir.

Niğde ilimiz Klasman Hakemi Turhan Beyke bu hafta sonu 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadında Çimentaş Elazığspor ile Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyesi Futbol SK 2.lig Kırmızı Grup müsabakasına 4.Hakem olarak görevlendirilmiştir.

Niğde ilimiz Kadın Bölgesel Yardımcı Hakemi Emine Erim bu hafta sonu 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 14.00'de Ereğli Atatürk Şehir Stadında İrfan Aksoy İnşaat Ereğli Spor ile Keçiborlu Belediye Spor Bölgesel Amatör Lig 6.Grup müsabakasına Yardımcı Hakem olarak görevlendirilmiştir. Hakemlerimize başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —