Tarih: 12.08.2022 09:04

KARARNAME YAYINLANDI! NİĞDE’DEN 1 VALİ YARDIMCISI, 3 İLÇE KAYMAKAMI GİTTİ

Facebook Twitter Linked-in

KARARNAME YAYINLANDI! NİĞDE’DEN 1 VALİ YARDIMCISI, 3 İLÇE KAYMAKAMI GİTTİ
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. 2 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 11 ile emniyet müdürü atandı..
CEMİL KILIÇ ISPARTA’YA ATANDI
Resmi Gazetede Yayımlanan atama kararnamesi ile Niğde’de uzun süredir Vali Yardımcısı olarak görev yapan Cemil Kılıç, Isparta Vali Yardımcılığı görevine atandı. Aynı kararname ile Niğde Vali Yardımcılığına da atamalar yapıldı, Osmaniye Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Hakkari Yüksekova Kaymakamı Resul Özdemir, Bayburt Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız Niğde Vali Yardımcılığı görevine atandı. Niğde Hukuk Müşaviri Mehmet Öz ise Malatya Vali Yardımcılığı görevine atandı. 
3 İLÇE KAYMAKAMININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Niğde’nin 3 ilçe kaymakamının görev yerleri değişti. Altunhisar İlçe Kaymakamı Doğukan Mızrak Hakkari Derecik Kaymakamlığına, Çiftlik Kaymakamı Mehmet Tığlı Isparta Aksu Kaymakamlığına, Ulukışla Kaymakamı Resul Yıldırım Sivas Koyulhisar Kaymakamlığına atandı. Aynı kararname ile Ulukışla Kaymakamlığına ise Siirt Vali Yardımcısı Samet Öztürk atandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —