Tarih: 30.06.2022 10:40

KATIRCIOĞLU, NİĞDE’NİN TALEPLERİNİ AKTARTI

Facebook Twitter Linked-in

TOBB Türkiye Ekonomi Şurası, Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in katılımıyla gerçekleştirildi. İş dünyasının temsilcileri sorun ve taleplerini Hükümete aktardı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından organize edilen ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Başkanlığında gerçekleştirilen, ‘TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’na katılan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde ve bölge ekonomisine ilişkin sorunları ve çözüm önerilerini bakanlara aktardı.

Açılış konuşmalarının ardından ‘TOBB Ekonomi Şurası’nda söz alan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcoğlu, Niğde ve bölgenin sorun ve çözüm önerilerini Cumhurbaşkanı Fuat Oktay ve ilgili bakanlara aktardı.

Başkan Katırcıoğlu, ilin ve bölgede bulunan sanayici, esnaf, KOBİ ve üyelerin sorun ve çözüm önerileri ile bölgenin temel sorunlarının başında işsizlik, istihdam, enerji giderleri, KDV, vergi oranları, teşvikler, tarım ve hayvancılık sektörünün sorunları ile iş dünyasının finans sektörleri arasında yaşadığı sorun ve çözüm önerilerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Başkanlığında ilgili bakanlara aktarıp desteklerini talep etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —