Tarih: 17.10.2024 16:03

Kaymakam Yiğit veda etti

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Yiğit veda etti 
Yaklaşık bir yıl önce İçişleri Bakanlığı onayıyla Altunhisar'da Kaymakam olarak göreve başlayan Abdussamed Yiğit ilçeye veda etti. 
Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programı kapsamında görevi sona eren Altunhisar Kaymakamı Abdussamed Yiğit yayımladığı veda mesaji ile Altunhisarlılara veda etti. Kaymakam Yiğit mesajında şu ifadeleri kullandı; "Kıymetli Altunhisarlı hemşehrilerim, İçişleri Bakanlığımız tarafından düzenlenecek olan Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programına katılımımız öncesi, ilçemizdeki görev süremin sonuna gelmiş bulunmaktayım. İlçe genel idaresinin başı ve mercii olarak görev yaptığımız yaklaşık bir yıllık zaman zarfında; anayasamıza ve kanunlarımıza sadakat içerisinde, devletimize ve hukuka bağlılık ilkeleri çerçevesinde, hakkaniyet ve adaletten ödün vermeksizin ve ayrımcılığa da asla müsaade etmeksizin devletimizi temsil etmenin gayreti içerisindeydik. 
Şehit yakını ve gazilerimiz ile devletimizin ilgi ve desteğine daha fazla ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızla yakından ilgilenme çabasında olduk. Vazifemizi ifa ederken nihai gayemiz Yüce Allah’ın rızasını kazanmak ve aziz hemşehrilerimizin hayır dualarını alabilmekti. 
Arkamızdaki binlerce yıllık bir devlet geleneğinin varlığı bilinciyle bu kadim geleneğin içerisinde, ilçemizde devletle millet arasındaki güven duygusunu güçlendirmek üzere görev yapmaya çalıştık. İlçemizdeki kamu kurumları olarak vatandaşımıza sunduğumuz kamu hizmet arzının daha kaliteli, etkili ve verimli gerçekleşmesi ve bunun sonucunda vatandaş memnuniyetinin sağlanması adına tüm mesai arkadaşlarımız ile büyük çabalar sarfettik. 
Bu duygu ve düşüncelerle görev ifa ettiğim süre boyunca desteklerini şahsımızdan ve ilçemizden esirgemeyen maiyetinde çalışmaktan onur duyduğum Niğde Valimiz Sayın Dr. Cahit Çelik’e şükranlarımı sunarken; beraber mesai yürüttüğümüz kıymetli kurum amiri ve kamu personeli arkadaşlarımıza, başsavcılarımıza, belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, siyasi parti, sivil toplum kuruluşu, meslek odası temsilcilerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Altunhisar’dan gönül huzuru ile ayrılırken, ilimizin ve ilçemizin güzel insanlarına Allah’a ısmarladık diyor, hemşehrilerimize huzur, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum. Dünya hayatı gibi bütün makam ve mevkiler geçicidir. Aslolan geride bıraktığımız salih amellerdir. Güzel hizmetlerdir. Hoş sadalardır.." 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —