Tarih: 23.08.2022 17:19

KILIÇDAROĞLU: NİĞDELİLERE VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısını Niğde’de gerçekleştirdi.
Niğde Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde’nin daha güzel ve geniş bir toplantı salonuna ihtiyacı olduğunu söyledi.
Bir kenti kent yapan alanların parklar, toplantı salonları gibi alanların olduğunu belirterek, “Toplantı salonları sadece siyaset için değil, düşünürlerin, yazarların, çizerlerin, emeklilerin gelip konuştuğu haklarını talep ettikleri yerlerdir. Toplantı salonları bizim hayatımızda önemlidir. Burada küçük bir salonda çok kalabalık bir ortamdayız. O yüzden kısa konuşacağım, beni anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum” dedi.
NİĞDELİLERE VERİLEN SÖZLER TUTULMADI
Niğde’nin tarımda çok iyi yerde olduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Niğde tarımda çok iyi yerde. Ancak siyaset kurumunun, Niğde’yi yönetenlerin Niğdelilere verdikleri sözleri tutmadığını görüyoruz.
Niğde’ye havaalanı yapacağız dediler ortada yok. Lojistik yükleme merkezi dediler 20 yıldır yapılmadı. Yüksek hızlı tren buradan geçecek dediler yapılmadı. Enerji ihtisas alanı olacak burası dediler o da olmadı. 10 bin kişilik stat yapacağız dediler, 7 bine düşürdüler onunda çivisi dahi çakılmadı.
Siz önce Niğde’ye yakışan bir konferans salonu yapın. Biz bunların tamamını iktidar olduğumuzda Niğde’ye yapacağız, göreceksiniz.
Niğde’ye neler yapılıyor göreceksiniz. Anadolu’nun içini boşalttılar, her şeyi büyük şehirlere taşıdılar. Buradaki fakir fukara üniversiteyi bitiren evlatlarımız büyükşehirlerin varoşlarında iş arıyor. Burada fabrika yapılamaz mı, yapılabilir.
Mersin’e çok yakın burası, güçlü bir demir yolu ağı olursa buradaki fabrikadan oraya ürünleri taşıyabilirsiniz, dünyanın her yerine ihracat yapabilirsiniz. Bunların tamamını inşallah biz yapacağız, göreceksiniz.” Şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —