Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Niğde’de meydana gelen 22 adet koyun hırsızlığıyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde 22 adet koyunun Aksaray’da ikamet eden D.S tarafından Z.D isimli şahıstan satın aldığı tespit edildi. Koyunları Alan D.S isimli şahıs hakkında “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçu kapsamında adli işlem yapılırken, ele geçirilen küçükbaş hayvanlar sahibine teslim edildi.
Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen Z.D, Y.D ve M.Ş, isimli şahıslardan Z.D isimli şahıs kovalamaca sonucu Bor ilçesinde kullandığı araç ile birlikte yakalanırken, diğer şüpheliler M.Ş ve Y.D ise yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan Z.D. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.