Niğde Merkez Aşağıkayabaşı Mahallesi Öğretmen Okulu Sokak Nasreddin Hoca Parkı karşısında, kadın ve erkek giyim olarak hizmet vermeye başlayan, Mars Collection giyim Mağazası, görkemli bir açılış töreni ile kapılarını misafirlerine açtı.
Düzenlenen açılış törenine Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, protokol üyeleri ve İlimizin saygın iş insanı Neşet Doygun ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Açılış konuşmalarının ardından yapılan adak kurbanı kesimi ve Kuran-ı Kerim okunmasının sonrasında kurdale kesimi ile Mars Collection, resmi olarak ziyaretçilerine hizmet vermeye başladı. Mağazanın renkli atmosferi ve zengin ürün çeşitliliği, açılışa katılanların beğenisini kazandı.
MARS COLLECTİON GİYİM MAĞAZASI, MİSAFİRLERİNDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Mağazanın girişine asılan balonlar, rengarenk giyim ürünleri ile dolu raflar, katılımcıların ilgisini çekti.
Niğde Merkez Aşağıkayabaşı Mahallesi Öğretmen Okulu Sokak Nasreddin Hoca Parkı karşısında, hizmete açılan Mars Collection erkek ve kadın giyim Mağazası, raflarda yer alan ürünler ile vazgeçilmez bir alışveriş noktası haline gelmeye aday gibi görünüyor..
Açılış töreni, mahalle sakinleri ve işletme sahipleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Yeni bir işletmenin Niğde’ye kazandırılmasının sevinci paylaşıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.