Tarih: 11.08.2022 08:31

MERAL AKŞENER NİĞDELİLERLE BULUŞTU!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Niğde ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Yeşilgölcük Beldesinde belde halkıyla buluştu.
Yeşilgölcük’de vatandaşlara açıklamalarda bulunan Akşener burada yaptığı konuşmada şunları söyledi ”2,5 yıldır il il, dükkân dükkân geziyoruz. Gezme nedenimiz, Türkiye’nin yün yumakları ile hani kedilere atarlar ya kedilerin ayakları dolaşır, yün yumakları ile meşgul edilen siyasetin kutuplaştırmaktan, insanları birbirine düşürmekten haz alanların atığı yün yumaklarını ortadan kaldırmak ve vatandaşın dertleri ile dertlenip, çözüm önerip, o çözümler üzerinden de bizi rekabet ettirmenizi sağlamak üzere yeni bir siyaset anlayışı üretmek üzere tam 2,5 yıldır geziyoruz. Sizi birbirinize düşürenlerin artık o oyunlarının, dümenlerinin sökmediği, seçmenin velinimet olduğu o yeni süreci, inşallah birlikte yeni bir siyaset anlayışını inşa ettik. Artık seçmen velinimet.
Şuculuktan buculuktan dolayı oy verme isteği, birbirine düşman olma hali ortadan kalktı. Çocuğu açken, evladı 92 puanla tayin olamamışken, ayısı dayısı olan 58 puanla mülakattan tayin edilen gençlerin bulunduğu bir ülkenin varlığını görünce benim kardeşim anladı ki ağalar, ‘harala gürele’ deyip, sizi çırak çıkartıp kendi yandaşlarına paraları saçmışlar. 5-10 maaş alan danışmanlar varken senin çocuğun 4 yıllık, 2 yıllık üniversite mezunu olarak iş bulamıyorsa bu işte bir dümen var demektir. Bu dümen, bu harami düzenin inşa ettiği bir dümen. Bu dümeni de bu harami düzeni de birlikte yıkacağız. Helal oylarınızla demokrasi ile sandıkta bunların tamamını birlikte göndereceğiz”
Akşener daha sonra Çiftlik ve Altunhisar ilçelerinde vatandaşla bir araya geldi
İlçe esnafını da ziyaret etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —