Tarih: 19.07.2022 15:12

NİĞDE ÇAMARDI İLÇESİ DİZİ SETİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

 

Aziz ve Suskunlar dizisinden izleyicinin kalbinde taht kuran Murat Yıldırım, Niğde’nin Çamardı ilçesinde çekimlerine devam edilen ‘Yer Eksi İki’ filminde oynuyor. Çekimleri halen devam eden Mustafa Cihat Durmuş ile TRT..

Aziz ve Suskunlar dizisinden izleyicinin kalbinde taht kuran Murat Yıldırım, Niğde’nin Çamardı ilçesinde çekimlerine devam edilen ‘Yer Eksi İki’ filminde oynuyor.
Çekimleri halen devam eden Mustafa Cihat Durmuş ile TRT ortaklığında çekilen, senaryosunu Hakan Evrensel’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu’nun oturduğu ‘Yer Eksi İki’ filmi çekimleri Çamardı’da gerçekleştiriliyor.
Sanatçı Murat Yıldırım’ın Tayfun Yüzbaşı karakteri ile başrolünde yer aladığı filmde İlker Aksum, Şahin Kendirci, Eren Hacısalihoğlu, Arda Anarat, Cezmi Baskın, Bulut Akkale, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Bestemsu Özdemir, Rıdvan Aybars Düzey, Yasim Çam, Doğanay Ünal, Begüm Akkaya, Emrah Doğan, ve Eyüp Kan gibi isimler yer alıyor.
Sanatçı Murat Yıldırım sosyal medyada film setinden paylaştığı fotograflarda sık sık Niğde ile ilgili bilgilerde paylaşıyor.
Niğde’nin Çamardı ilçesinin muhteşem doğası film sektörünün yeni keşfettiği mekanlar arasına girmeyi sonunda başardı.
“Yer Eksi İki”
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ücra bir köşesi!.. Birbirlerinin yaşadıklarından habersiz üç insanın kesişen hayatları!.. Sonsuz bir trajedinin “dört gün”ü!.. Yakında Sinemalarda!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —