Tarih: 02.08.2022 09:05

NİĞDE BUCAKÇAYIR’A YENİ FUTBOL SAHASI!

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Emrah Özdemir, iki adet saha ve tribün inşaatının ihalesinin gerçekleştiğini ve ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapıldığını söyledi. Başkan Özdemir, “Bucakçayır mevkiimizde 25 milyon lira bedelle bir tane çim saha, 600 kişilik tribün ve yanında da sentetik saha olmak üzere iki tane daha saha yaptırıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda ihalesi gerçekleştirildi ve yer teslimi yapıldı” şeklinde konuştu.

ESKİ ARITMA TESİSİNİN YERİNE SPOR MERKEZİ YAPILACAK
Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 180 milyon lira bedelle yeni yapılan arıtma tesisi sonrasında kullanılmayan eski arıtma tesisinin de gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük spor merkezlerinden bir tanesi haline geleceğini açıkladı.
Başkan Emrah Özdemir, ‘Niğde Belediyesi’nin eski arıtma tesisinin yerini de tamamen İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük spor merkezlerinden bir tanesi haline getireceğiz. Orada tenis kortları, basketbol sahaları, voleybol sahaları gibi bütün spor branşlarına ait sahalarımız ve salonlarımız olacak. Kaykay pistlerimiz olacak. Bucakçayır mevkisinde ve eski arıtma tesisimizin olduğu yerde gençlerimizin hizmet alabileceği bir spor merkezini Niğde’mize kazandırıyoruz, şimdiden hayırlı uğurlu olsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —