Tarih: 04.10.2022 12:11

NİĞDE’DE 11 MOTOR ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü hırsızlık olayına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Niğde genelinde meydana gelen 11 motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edilen 11 şahsı yakaladı. Yakalanan şahıslardan 5’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda çeşitli il ve ilçelerden çalıntı kaydı bulunan dört adet motosiklet ise sahiplerine teslim edildi.

ÇALINTI BİSİKLETLER BULUNDU

Emniyet müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında iki ayrı bisiklet hırsızlığı olayını gerçekleştiren iki şüpheli şahısta yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çalınan bisikletler sahiplerine teslim edildi.

OTOMOBİLLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Meydana gelen iki ayrı oto hırsızlığı ve otodan hırsızlık olayları ile ilgili olarak Niğde Emniyet Müdürlüğü yatığı çalışmalar sonucunda, şüpheli 7 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan 7 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi Çalıntı iki otomobil sahiplerine teslim edildi.

DEMİR HIRSIZLARI YAKALANDI

Niğde Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalar neticesinde karayolundan ve işyerinden demir hırsızlığı yaptığı tespit edilen 5 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan 5 kişiden 2’si mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalınan malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

HIRSIZLARA GEÇİT YOK

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ayrıca açıktan hırsızlık olaylarıyla ilgili 9 şüpheliyi yakaladı, 9 şüpheliden 5’i tutuklandı. İkametten hırsızlık, kamu kurumundan hırsızlık olaylarıyla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde ise hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs Niğde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Yakalanan şahıslardan 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çalınan malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “

İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —