Tarih: 04.08.2022 08:34

NİĞDE’DE SON BİR AYDA 17 İHALE İPTAL EDİLDİ!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

9 İHALEYE TEKLİF VEREN OLMADI
Niğde’de iptal edilen 17 ihalenin 9’u ihaleye teklif veren istekli çıkmaması nedeniyle iptal edilirken, 6 ihale bütün tekliflerin alıma ayrılan ödeneğin, yaklaşık maliyetin çok üzerinde olması nedeniyle iptal edildi. Diğer iptal edilen 2 ihalenin biri İhalede yer alan kısımlara ait yaklaşık maliyet değerlerinin ve kısımlara ait iş kalemi miktarlarının hatalı girilmesi nedeniyle, biri ise teklifin sınır değerin altında kalması sebebiyle iptal edildi.
YAPIM, TADİLAT VE ONARIM İŞLERİ
Temmuz ayında iptali gerçekleştirilen ihalelerde yapım, tadilat ve onarım işlerinin çokluğu dikkat çekerken, iptal edilen 17 ihaleden, 7 tanesi tadilat ve onarım işi, 7 tanesi yapım işi, 1 tanesi ağaçlandırma işi, 1 tanesi yemek alımı işi ve bir tanesi de peyzaj ve çevre düzenlemesi işi olarak kayıtlarda yer alıyor. Kamu kurum ve kuruluşları kurumların ihtiyacı olan yapım, tadilat, onarım ve diğer hizmetlerin alımı için ihaleye çıksa da ihalelere yüklenici firmalar tarafından teklif verilmiyor, verilse bile verilen teklifler yaklaşık maliyetin çok üzerinde oluyor.
İŞTE İPTAL EDİLEN İHALELER
NİĞDE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ – Niğde Ertuğrulgazi Yurdu Tamir Bakım Onarım ihalesi.
Niğde İl Özel İdaresi – Niğde- Merkez / Konaklı İlkokulu ve Ortaokulu, Değirmenli Atatürk İlkokulu Onarım İşleri ihalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ – Niğde Orman İşletme Müdürlüğü 2022 yılı Ağaçlandırma ve Rehabilitasyon Bakım Programında bulunan Karayolu ağaçlandırmalarında boylu ve yaşlı fidanlar için destek kazıkları Mal Alımı İşi ihalesi, Bütün Tekliflerin Alıma Ayrılan Ödeneğin/ Yaklaşık Maliyetin Çok Üzerinde Olması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – 2022 Yılı Niğde İli Merkez İlçesi Yeşilova Köyü METİP Projesi Kolaylık Tesisleri Yapım İşi İhalesi, Bütün Tekliflerin Alıma Ayrılan Ödeneğin/ Yaklaşık Maliyetin Çok Üzerinde Olması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – Niğde – Merkez / Kiledere Şehit Emrah Eryılmaz İO, Murtaza Naile Uyanık İO ve Ağcaşar Hazim Arslanbay OO Onarım İşleri ihalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – Niğde – Merkez /Tırhan Köyü 50m3 25mt Ayaklı İçme Suyu Deposu Yapımı ihalesi, Bütün Tekliflerin Alıma Ayrılan Ödeneğin/ Yaklaşık Maliyetin Çok Üzerinde Olması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – Niğde Merkez Güllüce Köyü Gülbaba Türbesi Peyzaj ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi İhalesi, Diğer – Teklifin Sınır değerin Altında kalması sebebi ile iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – Niğde İl Tarım Orman Müdürlüğü Tadilat ve Onarım İşleri İhalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ – Çiftehan Orman İşletme Şefliği 232 ve 235 Kod Nolu Yollarda Sanat Yapısı Yapılması İhalesi, Bütün Tekliflerin Alıma Ayrılan Ödeneğin/ Yaklaşık Maliyetin Çok Üzerinde Olması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ – Çiftehan Orman İşletme Şefliği 225 ve 231 Kod Nolu Orman Yollarında Sanat Yapısı Yapılması ihalesi, İhalede yer alan kısımlara ait yaklaşık maliyet değerlerinin ve kısımlara ait iş kalemi miktarlarının hatalı girilmesi nedeniyle iptal edildi.
T.C. NİĞDE VALİLİĞİ İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜ – Niğde Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Geri Gönderme Merkezinin Yüklenicinin mutfaklarında malzemeli olarak mamul yemek hazırlama, dağıtım, servis ve sonrası hizmet alımı ihalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – Niğde – Merkez Sosyal Tesis Yapım İşi ihalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ – Niğde Defterdarlığı Yeni Hizmet Binası Tadilat ve Onarımı İhalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – Niğde İli Bor İlçesi Bor Şehitliği Bakım ve Onarım İşi ihalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – Niğde Jandarma Komutanlığı Köpek Kulübesi Yapım İşi ihalesi, Bütün Tekliflerin Alıma Ayrılan Ödeneğin/ Yaklaşık Maliyetin Çok Üzerinde Olması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE ÇİFTLİK BELEDİYESİ – 10 Adet Asma Katlı Dükkân Yapım İşi İhalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ – Niğde – Çiftlik / Ketençimen Kayak Merkezi Dükkân Binası ve Tadilat Yapım İşi ihalesi, İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle iptal edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —