Tarih: 25.07.2022 16:07

NİĞDELİ MERT DEMİRYEL TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU!

Facebook Twitter Linked-in

 

 


21 Temmuz Perşembe günü başlayan ve 4 gün süren şampiyonada Niğdeli halterci ve Gaziantep Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi sporcusu Mert Demirel Türkiye 3. sü oldu.
Halterci Mert Demirel gazeteci Fatma Tan’a konuştu. Mert Demirel “7 yıldır bireysel olarak sporla uğraşıyorum. 2014 yılında boksta Türkiye şampiyonu olmuştum. 2016 yılında halterde Türkiye ikinciliği kazandım. Şimdi boksu bırakıp tamamen halterle ilgileniyorum. 20-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Van’da düzenlenen Ferdi Gençler ve U23 Halter Şampiyonası’nda koparmada 117 kg, silkmede 146 kg kaldırarak Türkiye 3’üncüsü oldum.
Bu başarıyı elde etmemde bana destek olan başta aileme, antrenörüm Nihat Arslan’a ve manevi destekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir Niğdeli olarak Niğde’nin adını duyurmaktan da çok mutluyum. 4 yıldır Gaziantep’te Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde yatılı olarak kalıyorum. Çalışmalarıma devam ederek daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyorum.” dedi.
Halterci Mert Demirel Karaman’da 30 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Naim Süleymanoğlu Büyükler Kulüpler Türkiye Şampiyonası yarışmalarına katılacak.
Sporcumuza başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —