Tarih: 18.11.2021 09:30

Narlıgöl dosyasını açıyoruz!

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray ve Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamaların ardından bir süredir gündemi meşgul eden Narlıgöl meselesi Niğde kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. 
Niğde Günaydın Gazetesi olarak Narlıgöl’de geçmişten günümüze kadar yapılan çalışmaları araştırarak Narlıgöl ile ilgili seri haberlerimizi gazetemizin ilerleyen sayılarında Niğde kamuoyu le paylaşacağız. 
Geçmiş yıllarda Niğde’ye 70-80 kilometre uzaklıkta bulunan bazı kasaba ve köylerin Niğde’den koparılarak Aksaray’a bağlanması ile başlayan süreçle birlikte gelinen son noktada Aksaray medyasına yansıyan haberler ve resmi kaynaklardan yapılan açıklamalarla Aksaray Narlıgöl’e sahip çıkıyor.  
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 2 Kasım 2021 tarihinde Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’i ziyaret etmiş, ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Narlıgöl için Aksaray ve Niğde illerinin ortak proje yürütecekleri açıklanmıştı. 
Bu açıklamanın üzerinden çok zaman geçmeden Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Anadolu Ajansına yaptığı açıklamada Narlıgöl ile ilgili projeler hakkında bilgiler verirken, Niğde ile ilgili tek kelime kullanmaması dikkat çekti. 
Niğde İl Genel Meclisinde Narlıgöl için komisyon kurulmasına karar verildi. Bizlerde Narlgöl konusunun yakın takipçisi olacağımızı bildirerek, Niğdeliler için çok önemli olan konuyu, milletvekilerimize, il genel meclis üyelerimize, ilgili ve yetkili herkesin dikkatine sunuyoruz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —