Tarih: 07.07.2022 12:32

Niğde İl Özel idaresi 102 adet taşınmazı (arsa, tarla) ihale ile satışa çıkardı

Facebook Twitter Linked-in

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) resmi ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre Niğde İl Özel İdaresine ait 102 adet taşınmaz açık teklif usulü ile ihaleye çıkarıldı.

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) resmi ilan portalı ilan.gov.tr adresinde yer alan ilanda, “Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait  İlimiz  Merkez İlçesi Aktaş Devlet Mahallesi 19 Adet, Çavdarlı Köyünde 33 Adet, Elmalı Köyünde 2 Adet, Himmetli Köyünde 19 Adet, İçmeli Köyünde 5 Adet, Dikilitaş Köyünde 13 Adet, Fertek Mahallesinde 1 Adet, Koyunlu Köyünde 7 Adet, Kayırlı Köyünde 2 Adet, Ovacık Köyünde 1 Adet taşınmazların satışı yapılmak üzere 2886  sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile   ihaleye çıkarılmıştır.
Satışı yapılacak taşınmazlar KDV'den muaf olup, Tahmini  bedeli ve  geçici teminatı aşağıda belirtilmektedir.
İhale  27.07.2022 Çarşamba  günü  saat  11.00’da Yukarı Kayabaşı  Mah. Sağlık Cad. Eski Adliye Yanı Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası Encümen Toplantı Salonunda İl Encümeni tarafından yapılacaktır.
İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlak  Müdürlüğü (Adana yolu üzeri 2. km  İl Özel İdaresi  Hizmet binası /NİĞDE ) veya  Encümen  Müdürlüğü(Yukarı Kayabaşı  Mah. Sağlık Cad. Eski Adliye Yanı İl özel idaresi İl  Genel Meclis Binası/NİĞDE) adreslerinde görülebilir ve  100,00-TL karşılığında satın alınabilir.
İhaleye iştirak edecek olanların
1-) Gerçek kişilerin Kanunu ikametgah Belgesi ile ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi,
2-) Vekaleten  ihaleye katılma halinde istekli adına Vekaleten katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,
3-) İhaleye  tüzel kişilik adına katılacaklardan Şirketin son adresinin bulunduğunu kanıtlar belge Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya Noter onaylı sureti, Tebligat için adres beyanı ile ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi,
4-) Niğde İl Özel İdaresine  hitaben işin adına alınmış aşağıda belirtilen miktarda geçici  teminat,
5-) İhale dokümanının satın alındığına dair 100.00-TL’lik banka makbuzu,
6-) İhale şartnamesinin okunup kabul edildiğine dair her sayfası imzalanmış ihale şartnamesini ibraz etmek suretiyle 27.07.2022  Çarşamba günü saat 11.00’da  belirtilen yerde ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.
İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Telgrafla müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.
İlan olunur” denildi.

 

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —