Tarih: 27.09.2022 13:14

Niğdeli Şehit Gezer Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Facebook Twitter Linked-in

.

GEZER İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Mersin’de gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen Niğdeli Polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi. Dün akşam saatlerinde Mersin’in Mezitli ilçesi Tece Mahallesinde bulunan polisevine iki kadın terörist tarafından saldırı düzenlenmiş, saldırıda iki terörist güvenlik güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda 48 yaşındaki polis memuru Sedat Gezer şehit olmuş, bir polis ile bir sevil vatandaş ise yaralanmıştır.

Niğdeli Şehit Polis Memuru Sedat Gezer için Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Şehidimizin naaşı, mesai arkadaşları tarafından tören alanına getirildi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, milletvekilleri, meslektaşları, il protokolü, askeri personel ile ailesi ve yakınları katıldı. İç İşleri Bakanı şehidin yakınlarına taziyelerini ileterek, şehit polis memuru Sedat Gezer’in büyük bir kahramanlık yaptığını söyledi.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Şehit Polis Sedat Gezer’in naaşı Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından Mersin Muğdat Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin cenezesi Akbelen Şehitliğinde toprağa verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —