Tarih: 06.02.2024 15:54

Niğde Belediyespor'dan TFF'ye çağrı

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Belediyespor'dan yapılan açıklamada şunlara değinildi;


"FEDERASYONU GÖREVE DAVET EDİYORUZ
Bir şehrin kaderi ile bu kadar kolay oynanamaz. Atamaların daha dikkatli ve özenli yapılmasını istiyoruz. Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz şehir takımlarından hakem ataması istemiyoruz. 
Hafta sonu oynadığımız maçta başka bölge hakemi yokmuş gibi şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz takım şehri olan Mersin bölgesi hakemi neden atanır.
1.Görüntü Yayını : Hakemin görüş açısı NET, görüyor ama PENALTI için DÜDÜK çalmıyor 
2.Görüntü Yayını : Bir gol ve ofsayt hikayesi topun oyuncumuzdan çıktıktan sonra yan hakemin bayrak kaldırmaması ve daha sonra kaleciden döndüğü dolayısıyla ofsayttın ortadan kalkması ama nedense YAN HAKEMİN gol olduğunu gördükten sonra BAYRAK kaldırdığına, peki ofsaytsa neden en başta kaldırmayıp da, GOL olduktan sonra kaldırdığını merak ediyoruz 
3.Görüntü Yayını : Kafaya DARBE pozisyonun oyuncunun travma geçirmesi sonucu oyundan bile çıkmak zorunda kaldığı hayati bölgeye yapılan DARBEye kart dahi çıkmadı 
4.Görüntü Yayını : Net Sarı Kartlık Pozisyona faul bile çalınmadı 
5.Görüntü Yayını : Hakem net faulleri çalmayıp, kartına hiç başvurmadıkça maçın tamamı ile zaten çok kötü olan zeminde futbol oynamayı imkansız hale getirmiştir. Bunlar sadece bizim size gösterdiklerimiz daha belkide 8-10 arası daha pozisyon mevcuttur.
Ev sahibi Ceyhan Spor'u konunun dışında tutarak; hakemin takımımızı nasıl katlettiğini siz kamuoyuna sunmak ve federasyonu konunun takipçisi olmaya davet ediyoruz."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —