Tarih: 29.07.2022 13:43

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU! NİĞDE’DE DİYALİZ HASTALARI ÇÖZÜM BEKLİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

ONLARCA HASTA MAĞDUR DURUMDA

Aynı özel diyaliz merkezide tedavi gören Cemal Yavuz’un eşi Nahide Yavuz ise diyaliz merkezinde yaklaşık 15-20 gündür problem yaşadıklarını belirterek, “Eşim 9 aydır diyaliz hastası. Onunla birlikte bende diyaliz merkezine giderek tedavisini takip ediyorum. Ama 15-20 gündür belki daha fazla bir süredir sorunlar yaşıyoruz diyalizde. Eşim diyalizden çıktığında enfeksiyon mu kapıyor bilmiyorum ama ateşi yükseliyor ve 40 derecelere kadar ulaşıyor.
Bu yüzden şimdi de bizi Kayseri’ye sevk ettiler. Bizim Kayseri’ye gidecek durumumuz yok. Zaten hasta bir annem var, onumu takip edeyim eşimi mi takip edeyim bilemedim. Lütfen tüm diyaliz hastalarımıza yardımcı olun diyaliz merkezinde varsa bir sorun bir şekilde çözülsün. İnsanlar mağdur oluyor. Bizim gibi onlarca diyaliz hastası var mağdur olan. Buradan yetkililere sesleniyorum, bu hastalar diyalize mecbur olmazsa olmaz. Bunlar için diyaliz demek hayat demek. Bu sorunun biran önce çözüme kavuşturulmasını istiyorum” şeklinde konuştu.
Niğde’de diyaliz merkezinde tedavi gören hastaların yaşadığı mağduriyet geçtiğimiz hafta ve bu hafta birçok yayın organına haber konusu olmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —