Tarih: 19.09.2024 19:55

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN, BOR DEVLET HASTANESİNE ÖDENEK

Facebook Twitter Linked-in

FİZİK TEDAVİ MERKEZİ GENİŞLİYOR 

Bor Devlet Hastanesinde yer alan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde, ağız ve diş sağlığı merkezi diğer kata taşınarak fizik tedavi için alan genişletiliyor. 

Genişleyen alanla birlikte; fizik tedavi için bekleyen hastaların daha hızlı hizmet görmesi sağlanacak. 

Aynı zamanda Bor Devlet Hastanesi acil servis alanının da düzeltilmesi için Sağlık Bakanlığından ödenek ayrıldı. İhale sürecinin ardından acil servis alanı da düzenlenecek. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 

“Bor Devlet Hastanesinde, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Bahadır İnan ile birlikte incelemelerde bulunduk. Bor Devlet Hastanesinde yer alan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde, ağız ve diş sağlığı merkezi diğer kata taşınarak fizik tedavi için alan genişletiliyor. Genişleyen alanla birlikte; fizik tedavi için bekleyen hastalarımızın daha hızlı hizmet görmesi sağlanacak. Aynı zamanda Bor Devlet Hastanesi acil servis alanının da düzeltilmesi için Sağlık Bakanlığımızdan ödenek ayrıldı. İhale sürecinin ardından acil alanı da düzenlenecek.” ifadelerini kullandı. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Bor Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —