Tarih: 24.05.2024 11:51

UZKURT, İSTİŞARE TOPLANTISINDA

Facebook Twitter Linked-in

CEVAHİR HOCA, İSTİŞARE TOPLANTISINDA 

Toplantıda başta terör olmak üzere organize suç örgütleri, göçmen kaçakçılığı organizatörleri, zehir tacirleri ve suç odaklarıyla yapılan mücadeleler ele alındı. 

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Ankara, Artvin, Çorum, Kastamonu, Konya, Ordu, Sivas, Tokat, Yozgat, Çankırı, Karaman, Aksaray, Amasya, Bartın, Bayburt, Düzce, Giresun, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Rize, Samsun, Trabzon ve Zonguldak milletvekilleri ile İçişleri Bakanlığı’nın faaliyetleriyle ilgili yapılan istişare toplantısına katıldı. 

 


MÜCADELE İÇİN İSTİŞARE 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya toplantıya dair yaptığı açıklamada, "İç Anadolu ve Karadeniz Bölgelerinin kıymetli milletvekilleriyle; Bakan Yardımcılarımız, Jandarma Genel Komutanımız, Emniyet Genel Müdürümüz ve Sahil Güvenlik Komutanımızın katılımıyla bir araya geldik.

Sayın Milletvekillerimize, hem Bakanlığımızın çalışmaları hem de başta terör olmak üzere organize suç örgütleri, göçmen kaçakçılığı organizatörleri, zehir tacirleri ve suç odaklarıyla yapılan mücadeleler hakkında bilgi verdik; kendileriyle istişarelerde bulunduk." ifadelerini kullandı. 

 


DEVLET ERKANI KATILDI 

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, "Değerli Milletvekili arkadaşlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Jandarma Genel Komutanımız, Emniyet Genel Müdürümüz ve Sahil Güvenlik Komutanımızın katılımlarıyla İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirdik. İçişleri Bakanlığımızın çalışmaları hakkında bilgi aldık. Sayın Bakanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" açıklaması yaptı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —