Tarih: 25.05.2022 12:24

Vali Koç’tan Altunhisar İlçesine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Valisi Mustafa Koç ziyaretlerine devam ediyor. Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Altunhisar ilçesine giden Vali Koç, Altunhisar Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, Kaymakam Doğukan Mızrak’tan ilçenin ve kumu yatırımlarının son durumu hakkında brifing aldı. 
Altunhisar Hükümet Konağı içerisinde yer alan kurumları tek tek gezen Vali Koç, çalışan personellere kolaylıklar dilemesinin ardından sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaretlerine ilçede faaliyet gösteren tekstil atölyesi ile devam eden Niğde Valisi Mustafa Koç, daha sonra Altunhisar Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi sakinleri ire bir araya geldi. Burada tedavi gören vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Vali Koç, kurum yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Altunhisar ilçe ziyaretine Altunhisar Belediyesiyle devam eden Vali Koç, Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’dan belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye ziyareti ardından ilçede faaliyet gösteren esnafları gezen Vali Koç, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. 
Ziyarette ilçe sakinleri ile de bir araya gelen Niğde Valisi Mustafa Koç, vatandaşların kendisine ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinledi. Vali Koç burada yaptığı konuşmasında, yaklaşık bir hafta önce yayımlanan valiler kararnamesi ile Niğde’ye Vali olarak atandığını ifade ederek, hem ilçeleri tanımak hem de ilçelerin sorunlarının çözümü noktasında birlikte neler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunmak için ziyaretler gerçekleştirdiğini ifade etti. 
Ziyaretlerine Altunhisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Köyü ile devam eden Vali Koç, Aziz Şehidimiz Piyade Er Ramazan Mutlusan’ın baba ocağını ve Kahraman Gazimiz Tayfun Zor’u evinde ziyaret etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —