Tarih: 18.10.2024 12:46

Vali Çelik, Altunhisar'da açılış yaparak, incelemelerde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Vali Çelik, Altunhisar'da açılış yaparak, incelemelerde bulundu 

Niğde Valisi Cahit Çelik, Altunhisar İlçesinde yenileme ve açılış törenlerine katıldı. 

Yenileme çalışmalarıyla birlikte modern bir görünüme kavuşarak okurlara daha nitelikli hizmet verme kapasitesine erişen ve Sıfır Atık Projesi kapsamında Agro (Yeşil) Kütüphane olarak dizayn edilen Altunhisar İlçe Halk Kütüphanesinin açılış programına katıldı. 

Altunhisar Kaymakamı Abdussamed Yiğit, Belediye Başkanı Neşet Doygun ve Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk'ün eşlik ettiği Niğde Valisi Cahit Çelik, kütüphanelerin önemine dikkat çekerek eğitime katkı sağlayacağını belirtti. 

Niğde Valisi Cahit Çelik, İlçe Halk Kütüphanesi açılışı sonrasında yenileme işlemi tamamlanan Altunhisar Öğretmenevi'nde yerinde incelemelerde bulundu. Akabinde kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmaları yapılan Altunhisar Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek özel gereksinimli vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Çelik, Rehabilitasyon Merkezi ziyaretlerinin ardından yapımına başlanan Altunhisar Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasını yerinde değerlendirdi. Çelik, ilçeye kazandırılacak spor tesisinin gençlerin spora yönelmeleri ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları anlamında faydalı olacağını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —