Tarih: 07.12.2022 10:47

Vekilin köyünde 1 aydır su yok!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Merkeze Bağlı Güllüce Köyü’nde Yaşanan Su Sıkıntısına Köylüler Tepki Gösterdi

Sular Kesik Çözüm İstiyoruz
Niğde Merkeze bağlı Güllüce köyünde yaklaşık 1 aydır elektrik borcundan dolayı içme sularının kesildiğini ifade eden köylüler yetkililerden çözüm bulmalarını istediler.
Köy halkı bir aydır değil 2-3 aydır sularının olmadığını belirterek, ara sıra suların aktığını ve ellerini yüzlerini yıkayacak su bulamadıklarını söylediler. Yetkililerden su sorununun biran önce çözülmesini isteyen vatandaşlar, su olayımız yıllardır sıkıntılı bugün var yarın yok, günde 3 saat su geliyor oda güneş enerjiyle gelen su buda yetersiz kalıyor, kış ayları geldiğinde su borularının donmasından endişe ediyoruz o zaman daha büyük sıkıntılar yaşarız, sayın valimizin bu sorunu biran önce çözmesi lazım dediler.
Başka bir köy sakini ise su konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, Ne mutfakta, ne banyosuydu hiçbir suyumuz yok günde 3 saat sabahları suyumuz geliyor onun haricinde suyumuz yok vatandaşımız mağdur durumda, vatandaş olarak görevimizi yapıyoruz maddi manevi ama sorunumuz çözülmüyor. Vekilimizde buralı ama vekilimizi hiç görmedik buraya gelmiyor bu köye, ben yedi aydır buradayım 7 aydır vekilimizi hiç görmedim. Bizim sorunumuzu çözerse sayın valimiz çözer” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —