Tarih: 14.08.2022 09:04

YOL ÇALIŞMASI VATANDAŞI BEZDİRDİ!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden yol olmasından dolayı Niğde için hayati öneme sahip olan bu yolda yapılan çalışmaların uzaması hem sürücüleri, hem esnafları hem de hastasını hastaneye götüren sürücüleri canından bezdirdi. Niğde Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar uzadığını belirten vatandaşlar, hastamızı hastaneye götürmekte zorlanıyoruz, yolda ne uyarı levhası var ne yönlendirme levhası var, yaklaşık 1 aydan fazla bir süredir bu yolda çalışma yapılıyor, böyle hayati öneme sahip bir yolun biran önce gece gündüz çalışılarak bitirilmesi gerekiyor dediler.

Çalışma yapılan bölgedeki esnaflar ise tozdan topraktan dükkânlarının kapılarını açamadıklarını, işlerinin düştüğünü ve mağdur olduklarını belirterek, yapılan çalışmanın biran önce bitirilmesi için Niğde Belediyesi’ne çağrıda bulundular.
Ayrıca yol çalışmaları devam eden bölgede trafikte bir yönden akmaya devam ediyor, doğru dürüst yönlendirme levhasının bulunmadığı bölge araç sürücüleri için büyük tehlike arz ediyor.
Bölgede bulunan vatandaşlar, esnaflar ve hastaneye giden sürücüler çalışmaların biran önce bitirilmesi için çağrıda bulundular. Vatandaşlar bölgede yapılan çalışmanın çok büyük bir alan olmadığını, yaklaşık bir aydan fazla bir süredir devam eden çalışmalar için belediyenin bütün imkânlarını seferber ederek biran önce tamamlaması gerektiğini söylediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —