Tarih: 25.08.2022 12:10

Özgür Özel Niğde AK Parti’yi Mahir Ünal’a şikayet etti!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

YAPILANLARI KINADI
Özgür Özel’in Niğde’de yaptığı konuşmasında Niğde ile ilgili şu notları paylaştı: “Meclis kapalı, CHP Grubu tatilde değil. Grup toplantılarımızı yapmaya devam ediyoruz. Niğde’de Genel Başkanımızın programı belli olup konaklayacağı otel belli olunca karşısına Adalet ve Kalkınma Partisi bir stant kurar ve bayraklarla donatılır, ki Kemal Bey, AK Parti bayrakları altından geçsin. Büyük mücadeleler, üç gün sonunda o bayrakların önemli bir kısmı söktürür. Sayın Genel Başkan otele girer girdiği anda AK Parti’nin müzikleri. Bütün etraftaki herkesin kulaklarını sağır edecek kadar çalışır. Çünkü Genel Başkan otele yerleşmiş grup toplantısına hazırlanıyor, dibinden müzik çalıyor” dedi.
RAHATSIZLIĞINI MAHİR ÜNAL’I ARAYARAK SÖYLEDİ
Özel, “Burada hakkı teslim etmek lazım” diyerek devam ettiği konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bunu görünce ben AK Parti Grup başkanı Sayın Ünal’ı aradım ve dakikalar içinde sorun çözüldü. Mahir Bey’e teşekkür ediyoruz ama bir futbol takımını deplasmana gelmiş bir takımı kendilerince çalıştırılmayarak kazanacağını sanan zihniyetin başına ne gelirse Ak Parti’nin başına da o gelecek. Bundan eğer seçim kazanacaksa, Niğde AK Parti İl Örgütü bundan CHP’nin milletvekilini engel olacaksa, boşuna beklemesinler” dedi.
MERAL AKŞENER’İN PROGRAMINDA DA YAŞANMIŞTI
Mahir Ünal’ın aktardığı bu durumun bir benzeri geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Niğde ziyaretinde de yaşanmıştı. Konu o programda daha çok sosyal medya üzerinden gerçekleşse de iktidar mensupları ve yöneticiler hoş olmayan bir tartışmanın da fitilini ateşlemişlerdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —