3 DAİRE, 6 DÜKKAN VE 12 ARSA AÇIK ARTIRMAYLA SATILACAK
Niğde Belediyesi, 20 Ağustos Salı günü gayrimenkul satış ihalesi yapacak. İhalede 3 daire, 6 dükkân ve 12 arsa satışa sunulacak. Ödemeler yarısı peşin, kalan yarısı ise 5 ayda 5 eşit taksitle yapılabilecek.
NİĞDE BELEDİYESİ GAYRİMENKUL SATIŞ İHALESİ YAPACAK
Niğde Belediyesi, 20 Ağustos Salı günü gayrimenkul satış ihalesi yapacak. Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek ihalede 3 daire, 6 dükkân ve 12 arsa satışa sunulacak. Ödemeler yarısı peşin, kalan yarısı ise 5 ayda 5 eşit taksitle yapılabilecek.
Son başvuru tarihi 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü olarak belirlenen gayrimenkullerin satış ihalesi, Niğde Belediyesi Kültür Müdürlüğü Kültür Merkezi Salonunda, açık teklif ve açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek.
Her bir gayrimenkul için ayrı ayrı yapılacak ihalede Niğde Belediyesi’nin Efendibey Mahallesi’ndeki 3 ayrı TOKİ dairesi, Nar Mahallesi’ndeki 6 dükkanı ve İnönü Mahallesi’ndeki 12 adet arsası satışa sunulacak.
3 DAİRE…
Her biri 1 milyon 500 bin TL’den 2 adet 107 metrekarelik 3 artı 1 daire ile 1 milyon 300 bin lira olan 1 adet 97 metrekare 2 artı 1 daire satışa çıkarılacak.
6 DÜKKAN…
Nar Mahallesinde her biri 255 metrekare olan 6 dükkan ise 6 milyon TL bedelden satışa sunulacak.
12 ARSA…
İnönü Mahallesi’nde en küçüğü 415 metrekare, en büyüğü ise 659 metrekare olan 12 arsa ise 2 milyon 150 bin TL ila 3 milyon 200 bin TL arasındaki fiyatlardan satışa çıkarılacak.
ÖDEMELER YARISI PEŞİN, KALAN YARISI 5 EŞİT TAKSİTLE YAPILACAK
Niğde Belediyesi’nin açık teklif ve açık artırma usulüyle satışa sunduğu gayrimenkullerin ödemeleri yüzde 50’si peşin, kalan yüzde 50’si ise 5 ayda 5 eşit taksitle yapılabilecek.
İhale TV’den canlı yayınlanacak olan ihale Niğde Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak takip edilebilecek.

Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Yükleniyor


