40 PERSONEL KAR YAĞIŞI VE TİPİYE MÜCADELE ETTİ
İlimizdeki yoğun kar yağışının ardından Niğde Belediyesi, yoğun yağış ve tipi nedeniyle karla mücadele kapasitesini arttırarak 9'u yeni alınan toplam 16 kar küreme ve solüsyon tanklı araçlarla şehrin dört bir yanında çalıştı.
Niğde Belediyesi, şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve tipinin olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla 24 saat esasına göre kesintisiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 40 personel ve 16 kar küreme aracından oluşan ekipler, gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaparak yolları ve kaldırımları açık tutmak için büyük bir özveriyle çalıştı.
Modern ekipmanlarla desteklenen çalışmalar sayesinde ana arterler, bulvarlar ve toplu taşıma güzergahlarında kesintisiz ulaşım sağlandı.
Gece boyunca süren yoğun çalışmanın ardından, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 45 kişilik ekiple kaldırım temizliği başlatıldı. Yaya güvenliğini sağlamak amacıyla kaldırımlarda titiz bir temizlik yürütülerek buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıldı.
KESİNTİSİZ ULAŞIM SAĞLANIYOR
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, şehir genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu bizim için her şeyden önemli. Yoğun kar yağışı ve tipiye karşı ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada çalışıyor. Yeni alınan kamyonlarla kapasitemizi daha da artırdık. Şehir merkezinde ve ana güzergahlarda kesintisiz ulaşımı sağlamak, yaya güvenliğini teminat altına almak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Niğde’de Elektrikli Otobüsler Ücretsiz Hizmete Giriyor
Murtazalılar Sahurda Buluştu
Niğde’de içleri ısıtan iftar
Niğde’de İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Anıldı
Altunhisar’da Bahar Temizliği Başladı
Bakan Bolat Niğde’de Temaslarda Bulundu
Niğde’de Peygamber Efendimizin Doğumunun 1500. Yılı Anıldı
Başkan Yeşil’den Öğrencilere Ahilik Dersi
“Münasebetsiz” Niğdeli Sanatseverlerle Buluştu
NİĞDE’DE SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ BAŞLADI
Niğde’de Şap Aşılama Çalışmaları Sürüyor
Yıldıztepe’de Üreticiye 15 Angus Düve Desteği
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Niğde’ye geliyor
Niğde’de Kalıcı Kalp Pili Dönemi Başladı
Niğde’de APP Plaka Değişimi Sürüyor
Niğde’de Yüksek Riskli Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi
Niğde’nin Gururu Ahmet Eskalen, Para Yüzmede Türkiye’yi Temsil Edecek
Niğde’de Okul Servislerine Sıkı Denetim
NiTSO’dan Ramazan’da 600 Aileye Gıda Desteği
Sedat Çağlar’dan 9. Kitap: “Mübadelenin İki Tarafı”
Kızıltan’dan Sürücülere Plaka Uyarısı
İnan: Türkiye Güçlü Liderlikle Yoluna Devam Ediyor
Ulukışla’lı Emir Güngör Okul Sporlarında Büyük Başarı Elde Etti
Tarih 800 Yıllık Camide Yaşıyor
Milli Kayakçı Ebru Tuncer’den Niğde’ye Çifte Gurur
Aladağlar’da Kaçak Avcılığa Ağır Ceza
Niğde Halk Eğitimi Merkezi Erasmus+ Projesiyle Uluslararası Arenada
Niğde’de Kadınlara Ücretsiz Hukuki Destek Dönemi Başladı
Forkliftle Önyargıları Kaldırdı
Yükleniyor


