Ak Parti Altunhisar 8. Olağan İlçe Kongresi başladı
Ak Parti'de geçtiğimiz ay gerçekleşen delege seçimlerinin ardından ilçelerde de kongre heyecanı başladı.
Dün tamamlanan belde kongrelerinin ardından Altunhisar, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla'da bugün ilçe kongreleri düzenleniyor. Merkez ilçe ve Bor kongreleri ise önümüzdeki günlerde yapılacak.
Ak Parti'de ilçe seçimleri bugün itibariyle başladı, sabah saatlerinde Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun ve Ak Parti üyelerinin katıldığı kongre Altunhisar Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Altunhisar İlçe Kongresinde söz alan Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, "İlçe kongrelerimizin ilkini Altunhisar'da gerçekleştiriyoruz. Rabbim bizim için tazeleme ve bayrak yarışı olan yine bizim için muhasebe vesilesi olan kongrelerimizi hem ilçelerimiz, hem ilimiz hem de Ak Partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Bizler bu ülkenin yönetimine talip olarak vatandaşımızın karşısına çıkarız. Vatandaşımız bizlere geleceğini emanet eder. Bu süreçte bizler Ak Parti olarak nasıl 22 yıldır iktidar olduk. Çünkü geleceğin, umudun, icraatın adı Ak Parti olmuştur, değerli kardeşlerim.
İlk günkü heyecanla her kongrede aşkla şevkle; bu aziz millete bu ülkeye hizmet etmenin hazzını yaşıyoruz. Öte yandan Ak Parti'ye en yüksek oy oranı çıkaran ilçelerimizden birisi de Altunhisar olmuştur. Ben bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Altunhisar'da vatandaşlarımız; yollarımız perişan dediler, doğalgaz istiyoruz, futbol sahamız yok, dedilir.
Bizler de Belediye Başkanımız Neşet Doygun ile ilçemiz bugüne kadar neye hasret kaldıysa o projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. İlçe sakinlerimizin hak ettiklerini elimizden gelen ne varsa yapmak için söz verdik. Bize inanan hemşehrilerimiz de sağolsunlar belediyeyi bizlere tekrar emanet ettiler. Bizler de ilçemiz neyi istiyorsa çalışmaya başladık, inşallah önümüzdeki günlerde de dogalgazdan, yollara, futbol sahasından, birçok projeye kadar hizmetlerimiz olacak. Bu zamana kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı şekilde çalışacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum arkadaşlar."

Niğde’de Bayramda Binlerce Personel Görevde
Vali Akmeşe Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu
Niğde’de İlahi Konseriyle Manevi Yolculuk
Memurlara Bayram İkramiyesi Çağrısı
Niğde’de Gıda Denetimleri Ramazan Öncesi Yoğunlaştırıldı
Çanakkale Ruhu Altunhisar’da Yaşatıldı
Niğde’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı anıldı
Narkotik Ekiplerinden Zehir Operasyonu
Niğde’de 18 Mart Törenlerle Anılacak
Niğde’nin Meşhur Tahinlisi Şehir Dışına Gönderiliyor
Murtaza Köyü’nde Öğrencilerle İftar Buluşması
Vali Akmeşe’den 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez”
Niğde’de Ceza Yağdı: 2 Bin 364 Sürücüye İşlem
Altunhisar’da Özel Bireylerle Ramazan Sofrası Kuruldu
Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Niğde Esnafına TAPDK Uyarısı: 31 Mart Son Gün
Bayram Öncesi Araç Bakımı Hayati Önemde
NİĞDEF’ten 160 Yetim Çocuğa İftar Programı
Bayram Tedbirleri Görüşüldü
Sağlık Çalışanları Masa Tenisiyle Stresi Attı
Bülent Şen: “Vatandaş Mağdur Ediliyor”
BBP Niğde İl Başkanı Karataş’tan Milli Marş Tepkisi
Niğde’de Gençler İslam İlmihali Bilgilerini Yarıştıracak
Niğdeli Kardiyoloğa “Yılın Doktoru” Ödülü
Niğde Çiftlik’te Uyuşturucu ve Silah Operasyonu
Niğde’de Uyuşturucu ve Kumarla Mücadele İçin Kritik Toplantı
Bolat: “Türkiye çevresindeki savaşlara rağmen büyümeyi sürdürdü”
Niğde’de Şehit Kabirlerine Ziyaret
Niğde Mezarlıkları Bayrama Hazır
Niğde’de Gümrükleme Dönemi Başlıyor
Yükleniyor


