Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaparken akademik kariyer için yeni tayin yeri olan Malatya’da deprem sonrası enkaz altında kalarak vefat eden 39 yaşındaki Adli Tıp Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nusret Ayaz'ın ismi görev yaptığı hastane konferans salonuna verildi.
Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan; "Ülkemizde 11 ili içine alan çok büyük bir deprem felaketi yaşandı, bu felaketten dolayı birçok vatandaşımızı kaybettik. Kaybı olan vatandaşlarımızın hepsine başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu kayıpların içinde benim de öz kardeşim gibi sevdiğim meslektaşım kardeşim Dr. Nusret Ayaz isimli doktor arkadaşım var. Kendisi 2019 yılında hastanemize Adli Tıp Uzmanı olarak atanmıştı. Biz de çok üzüldük, kendi aramızda istişare ettiğimizde ne yapalım dedik. Bizim eğitim salonumuz var, herkes de bu salonu belli aralıklarla kullanıyor. İsmini, konferans salonumuza verelim dedik. Bu şekilde gönlümüzde, kalbimizde yaşatmaya çalışacağız." dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.