Niğde İl Genel Meclisi 2025 Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı İkinci Birleşimi, İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
4 Şubat 2025 Salı günü saat 10.30'da başlayan birleşim yoklama ve açılışın ardından, geçen birleşime ait tutanak özetinin okunup, oylanması ile devam etti.
İki meclis üyesinin izinli olduğu birleşimde, İlimiz Çamardı İlçesi Demirkazık Köyö sınırları içerisinde 3367 sayılı yasa kapsamında planlı olan 195 ada 3 ve 193 ada 6 nolu parselde yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği konusunun görüşülmesi ve oylanması,
İlimiz merkez Yeşilburç Köyü 145 ada 32 nolu parselde yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı konusunun görüşülmesi ve oylanması yapıldı. Maddeler oy birliği ile kabul edildi. Şubat ayı ikinci birleşimi gelecek birleşim gün ve saatinin belirlenmesi ile son buldu.
Meclis toplantısına Ulukışla İlçesi Köşkönü Muhtarı Mustafa Ünal ve Hasangazi Muhtarı Bekir Güven de katıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.