Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Kesler, aziz şehitlerin emanetleri olan aileleri ile kahraman gazileri evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Kesler, talep ve ihtiyaçları dinleyerek her türlü desteğin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Ziyaretler sırasında konuşan İl Müdürü Kesler, şehit aileleri ve gazilerin milletin baş tacı olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz bizlere emanettir. Onların her zaman yanında olmak, sorunlarını dinlemek ve çözüme kavuşturmak en önemli sorumluluğumuzdur” dedi.
Şehit yakınları ve gaziler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların birlik, beraberlik ve vefa duygularını güçlendirdiğini ifade etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.