“Kış Bakımını Mutlaka Yaptırın”
Kış ayının yaklaşmasıyla sanayi sitesinde yoğunluk artarken ustalar kış bakımları konusunda sürücüleri uyararak daha büyük masraflardan kurtulmak için kontrollerin yapılmasını tavsiye ettiler.
Kış mevsimi öncesinde kış hazırlıkları aralıksız devam ederken oto sanayide de araç bakımları devam ediyor. Kış için araçlarının akü ve antifriz ölçümlerini yaptıran sürücüler kışlık bakımlarını yaptırmaya başladılar.
Yaşanan hareketliliğin geçen yıllara göre hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı az olduğunu belirten yetkili servisler sürücüleri uyararak havaların bir anda soğumasından doğacak daha büyük zararları önlemek açısında özellikle antifriz kontrolü başta olmak üzere diğer bakımların mutlaka yapılması gerektiğini belirterek yaptıkları açıklamalarda; “Niğde kış şartları olarak çok yağış alan illerden olmasa da soğuk olarak oldukça sıkıntılı illerden bir tanesi. Bu nedenle de araçların kışlık kontrolleri mutlaka yaptırılmalı.
Özellikle antifriz ve akü bakımları ile diğer yağ kontrolleri don olayları başlamadan yapılmalı. Geçen senelere göre yoğunluk az olsa da sürücüler kontrollerini yaptırmaya başladılar. Bu kontroller mutlaka doğru adreslerde yaptırılmalı. Bizlere ulaşan müşterilerimizin anlattıkları sanayi içerisinde ve dışında ücret kaynaklı sorunların yaşandığını da ortaya koyuyor. Yeni sanayide bu işi yapanlar kadar sanayi dışında kalan dükkan bulamadıklarını iddia eden esnaflar da var.
Gerek burada gerekse dışardaki bazı esnafların bakımlar için yüklü bedeller talep ettiklerini duyuyoruz. Bizler devamlı müşterilerimize bakıyoruz ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşatmadık. Bu konuda mağdur olmak istemeyen hemşerilerimiz de daha dikkatli olmalı ve doğru yerlerde bakımlarını yaptırmalı. Don olayları başlamadan bu bakımların yaptırılmaması araçlara çok daha büyük zararlar verebilir” uyarısında bulundular.
Fedakarlık ve Kahramanlık Günü Niğde’de Anlamlı Programla Anıldı
Bor-Niğde Hattında Ücretler Arttı
Niğde’de 70 Kişilik Personel Alımı Başlıyor
Niğdeli Esnafa Uygun Finansman Desteği
Niğde Bahara "Pırıl Pırıl" Giriyor
Kızıltan: “Nakliyeci Kontak Kapatma Noktasında”
Altunhisar’a Taşkın Koruma Müjdesi!
Baharla Birlikte Fidan Dikim ve Budama Sezonu Başladı
Buğdayda Üst Gübreleme Dönemi Başladı
NÖHÜ’den Çiftçilere Uygulamalı Budama Eğitimi
Sebze Tohumları Niğde Tezgahlarını Renklendirdi
Niğde’de Anlamlı Farkındalık Buluşması
Niğde’de 4 Kişilik Temizlik Görevlisi Alımı Yapılacak
Niğde Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor
Niğde’de Eğitimde Uluslararası Açılım
Niğde’de Bayramda Binlerce Personel Görevde
Vali Akmeşe Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu
Niğde’de İlahi Konseriyle Manevi Yolculuk
Memurlara Bayram İkramiyesi Çağrısı
Niğde’de Gıda Denetimleri Ramazan Öncesi Yoğunlaştırıldı
Çanakkale Ruhu Altunhisar’da Yaşatıldı
Niğde’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yılı anıldı
Narkotik Ekiplerinden Zehir Operasyonu
Niğde’de 18 Mart Törenlerle Anılacak
Niğde’nin Meşhur Tahinlisi Şehir Dışına Gönderiliyor
Murtaza Köyü’nde Öğrencilerle İftar Buluşması
Vali Akmeşe’den 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez”
Niğde’de Ceza Yağdı: 2 Bin 364 Sürücüye İşlem
Altunhisar’da Özel Bireylerle Ramazan Sofrası Kuruldu
Niğde'de çevreci ulaşım dönemi başladı
Yükleniyor


