MHP'li Niğde belediye meclis üyeleri istişare toplantısına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, aralarında MHP'li Niğde Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı.

TARİH: 16.01.2025 14:15
Son Güncelleme: 16.01.2025 14:15
MHP

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Malatya ve Elazığ'dan gelen belediye meclis üyelerinin katıldığı istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Durmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan çıkışıyla ilgili olarak konuştu. "Türk milletini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıdığımızda, Turan'a erdiğimizde, nizam-ı âlemi tesis ettiğimizde, davamız da biz de zafere ulaşmış olacağız" diyen Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bunun için yoldaki engelleri temizlemek ve önlerine çıkarılan bariyerleri yıkıp yerle yeksan etmek zorunda olduklarını dile getirdi.
"Terörle veya teröristle müzakere, münazara veya mütareke yoktur. Yeni bir çözüm veya açılım süreci kesinlikle söz konusu değildir"
"Türkiye'nin gelişmesindeki en büyük engel ise şüphesiz bölücü terör örgütü PKK'dır" diyen Durmaz; "Hamt olsun; son yıllarda Cumhur İttifakı'nın kararlı iradesiyle insanlık düşmanı teröristler, yurt içinde bitme noktasına geldi. Başarılı sınır ötesi operasyonlarla da bataklıkların çoğu kurutuldu. Beli kırılan terör örgütünü tarihe gömmeye ve “Terörsüz Türkiye” hedefine ulaşmaya ramak kaldı. Bu anlamda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu irade; bölücü terör örgütünün, ülkemizin ve milletimizin gündeminden tamamen çıkarılmasına yönelik stratejik bir adımdır. Yaşanan gelişmeler kapsamında söylemek istediğimiz şudur: Terörle veya teröristle müzakere, münazara veya mütareke yoktur. Yeni bir çözüm veya açılım süreci kesinlikle söz konusu değildir. Terörle mücadele askeri ve hukuki alanda sürmektedir ve son terörist yok edilinceye kadar da devam edecektir. Uzatılan el, atılan adım; tabiri caizse köprüden önceki son çıkıştır. Bilge Liderimiz; 1000 yıllık kardeşliğin korunması adına Türk milletinin en büyük şansıdır ve tarihin üzerine yüklediği sorumluluğu yerine getirmektedir. Terör örgütüne silah bırakıp teslim olmaktan ve emperyalistlerin taşeronu olan yapılarını lağvetmekten başka çare yoktur. Eğer silahlar gömülmezse, silahı tutanlar gömülecektir" dedi.
"Yeni yüzyılda, artık üzerimize oynanan oyunların farkında olarak, milli kenetlenmenin sağlandığı, birlik ve beraberlik ikliminin hakim olduğu bir Türkiye'yi inşa etmeliyiz"
Durmaz; "Bu anlamda; dün, PKK'nın siyasi uzantılarıyla ittifak yapanların, milletten gizli saklı, kapalı kapılar ardında buluşup Türksüz bir Anayasa taslağı hazırlayanların, gizli protokollerle seçim satanların, “Burası Kürdistan” diyene ağızlarını açamayanların, şehit yakınına küfredeni milletvekili yapanların, HDP'lilerin “bizim oylarımızla o koltuklarda oturuyorsunuz” sözüne cevap veremeyenlerin, bugün bir anda milliyetçi kesilmeleri, milliyetçilik adına ahkâm kesmeleri tribüne oynamaktan başka bir şey değildir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin milliyetçilik anlayışını, Liderimizin Milliyetçiliğini tartışmak sorgulamak, söz konusu mankurtların haddi değildir. Herkes haddini hududunu bilmeli, ağzından çıkan lafa dikkat etmelidir. Genel Başkanımızın aldığı inisiyatif, attığı adım ve uzattığı el; etnik veya mezhebi, hiçbir ayrışmaya zemin oluşturmadan, milletimizin arasına nifak sokulan, kardeşlik bağlarına mayın döşenen her bir alanı temizlemek için tarihi fırsat olarak değerlendirilmelidir. Temelinde bin yıllık kardeşlik hukukuna dayanan, bir arada yaşama iradesi ve arzusu olan söz konusu tarihi adımı istismar etmek isteyenler, bu milletin birliğine beraberliğine kastedenlerdir" ifadelerini kullandı.
"Diyoruz ki; gelin, Türkiye üzerine oynanan oyunların bir parçası olmayın"
Uzatılan elin ve iyi niyetin suiistimal edilmesi durumunda tarihin hükmünü vereceğini dile getiren Sadir Durmaz; "Uzatılan el ve iyi niyetimiz suiistimal edilirse tarih hükmünü icra edecek, iyileşme göstermeyen bu kanser hücresi bünyeden ebediyen temizlenmek için sökülüp atılacaktır. Başka yol yoktur, başka çare kalmamıştır. İnşallah Cumhurbaşkanımızın ve Bilge Liderimizin öncülüğünde Ülkemiz; “Terörsüz Türkiye” hedefine ulaşacak, Türk ve Türkiye Yüzyılı'na mutlaka kavuşacaktır. Buna hiçbir güç, hiçbir taşeron engel olamayacaktır. Güçlü devlet, müreffeh Millet hedefimize emin adımlarla ilerlerken, yerel yönetimler olarak “üretken belediyecilik” anlayışımızla, milletimize hizmet etmenin, memleket için değer üretmenin, kutlu yürüyüşe destek olmanın gayretinde olacağız. İstikbalin yol haritasını çizmek için gün bugündür. Ayrışmadan uzlaşmak, yönetimde kaynaşmak için gün bugündür. Terörü bitirip bölgesel istikrarla ve emperyalist güçlere ödün vermeden "tarihi yeniden yazarız" diyoruz" şeklinde konuştu.
Toplantıda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise, emeği geçenlere teşekkür ederek, bu toplantıya ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Haber Kaynak : İHA

"NİĞDE'Yİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ"

Niğde’den dünyaya 'akrep zehri' ihracatı

BAŞKAN DOYGUN’DAN BÜYÜK MÜJDE: TOKİ TEMELLERİ ATILIYOR

ÖZDEMİR: BU ŞEHİR DEDİKODUCULAR YÜZÜNDEN GELİŞMİYOR

Niğde ve Kapadokya arkeolojisi için önemli keşif

Oda Başkan ve Üyeleri, Milletvekili Uzkurt’u TBMM’de Ziyaret Etti

Niğde’de Kaçak Tütün ve Silah Operasyonu: 7 Gözaltı, 1 Tutuklama

Niğde Belediyespor, Zorlu Suvermez Deplasmanında Galibiyet Arıyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İMZALADI, MİLLETVEKİLİ UZKURT DUYURDU: AK PARTİ İL BAŞKANI EREN OLDU

Bor ve Kemerhisar Oda Başkanları Tek Sofrada: "Birlikte Güçlüyüz"

ARA TATİL DÖNEMİ BAŞLIYOR

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN İYİLİK SOFRASI

Haliloğulları ve Pişkin'den Niğde Günaydın Gazetesi'ne Ziyaret

Vali Cahit Çelik, "Lider Çocuk Tarım Kampı" Öğrencilerini Makamında Kabul Etti

Niğde Milletvekili Uzkurt'tan Güçlü Gelecek Vurgusu

NÖHÜ'DEN DÜNYA BAŞARISI: YEŞİL KAMPÜS SIRALAMASINDA BÜYÜK YÜKSELİŞ

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden "Organ Bağışı Haftası" Etkinliği

Bor'da Polisten Kuyumcu Esnafına Dolandırıcılık Uyarısı

Bor'da Sahte İçki Operasyonu: 322 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uyku Merkezi Yenilendi

Niğde Sağlık Çalışanlarına Promosyon Müjdesi

Niğde’de oto galeri önünde silahlı saldırı: 1 yaralı

BİR TIR DOLUSU MUTLULUK NİĞDE'DE

Devlet Tiyatroları, "Yanlış Pencere" ile Niğde'ye Geliyor: Kahkaha ve Gerilim Bir Arada

NÖHÜ'den Akran Zorbalığına Dijital Kalkan: Öğretmen Adayları Psikolojik Sağlamlık İçin Eğitim Materyali Geliştirdi

Niğde Valisi Çelik: "Niğde, kamp ve karavan turizmi için en uygun illerden biri"

Niğde Emniyeti’nden uyuşturucuyla mücadelede etkin farkındalık faaliyetleri

"Cadılar Bayramı" Tepkisi: "Değerlerimize Yabancı Kutlamalara Hayır"

750 MİLYON TL'LİK DEV PROJE BAŞLIYOR

Niğde'nin doğal lezzeti keçi sütü

Yükleniyor

Altunhisar’da Çocuklar Sihirbaz Eva ile Eğlenceli Bir Gün Geçirdi

ALTUNHİSAR ALTINELLER KADIN KOOPERATİFİ'NE BAŞKAN DOYGUN'DAN ZİYARET

Altunhisar Belediye Başkanı Doygun, Personelle Toplantı Yaptı

ALTUNHİSAR TOKİ KONUTLARINDA DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

CHP Ulukışla İlçe Kongresinde Güven Tazeleyen İsim: Hüseyin Toker

Çamardı, Modern Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanına Kavuşuyor

BOR'DA HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTI

Altunhisar Belediyesi Asfalt Sonrası Mıcır Temizliği Yaptı

Hacıabdullah Beldesi'nde Düğünlere Yeni Düzen: "Takı Sandığı" Uygulaması Başlatıldı

Altunhisar'da Kanalizasyon ve İçme Suyu Arızalarına Hızlı Müdahale

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden "Organ Bağışı Haftası" Etkinliği

Dünya Emzirme Haftası’nda anne sütünün önemi vurgulandı

Sıcak havalarda terlemeyle birlikte kaybedilen sıvı ve mineraller hayati önem taşıyor

Sağlıklı Yaşam İçin "SAHA" Zamanı: Sağlıklı Hayat Akademisi Eğitimleri Başladı

Niğde'de yaz alarmı: KENE

Hayat kurtaran taramaların arttırılması planlanıyor

İl Sağlık Müdürü İnan'dan, Kolorektal kanseri açıklaması

HAYAT KURTARAN TARAMA

Hastanede 5 uzman doktor göreve başladı

Sağlık Müdürlüğü, salgınlara karşı yapılması gerekenleri sıraladı

"NİĞDE'Yİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ"

Niğde’den dünyaya 'akrep zehri' ihracatı

BAŞKAN DOYGUN’DAN BÜYÜK MÜJDE: TOKİ TEMELLERİ ATILIYOR

ÖZDEMİR: BU ŞEHİR DEDİKODUCULAR YÜZÜNDEN GELİŞMİYOR

Niğde ve Kapadokya arkeolojisi için önemli keşif

Oda Başkan ve Üyeleri, Milletvekili Uzkurt’u TBMM’de Ziyaret Etti

Niğde’de Kaçak Tütün ve Silah Operasyonu: 7 Gözaltı, 1 Tutuklama

Bor ve Kemerhisar Oda Başkanları Tek Sofrada: "Birlikte Güçlüyüz"

ARA TATİL DÖNEMİ BAŞLIYOR

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN İYİLİK SOFRASI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
13.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
14.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.