MHP'li Niğde belediye meclis üyeleri istişare toplantısına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, aralarında MHP'li Niğde Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı.

TARİH: 16.01.2025 14:15
Son Güncelleme: 16.01.2025 14:15
MHP

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Malatya ve Elazığ'dan gelen belediye meclis üyelerinin katıldığı istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Durmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan çıkışıyla ilgili olarak konuştu. "Türk milletini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıdığımızda, Turan'a erdiğimizde, nizam-ı âlemi tesis ettiğimizde, davamız da biz de zafere ulaşmış olacağız" diyen Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bunun için yoldaki engelleri temizlemek ve önlerine çıkarılan bariyerleri yıkıp yerle yeksan etmek zorunda olduklarını dile getirdi.
"Terörle veya teröristle müzakere, münazara veya mütareke yoktur. Yeni bir çözüm veya açılım süreci kesinlikle söz konusu değildir"
"Türkiye'nin gelişmesindeki en büyük engel ise şüphesiz bölücü terör örgütü PKK'dır" diyen Durmaz; "Hamt olsun; son yıllarda Cumhur İttifakı'nın kararlı iradesiyle insanlık düşmanı teröristler, yurt içinde bitme noktasına geldi. Başarılı sınır ötesi operasyonlarla da bataklıkların çoğu kurutuldu. Beli kırılan terör örgütünü tarihe gömmeye ve “Terörsüz Türkiye” hedefine ulaşmaya ramak kaldı. Bu anlamda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu irade; bölücü terör örgütünün, ülkemizin ve milletimizin gündeminden tamamen çıkarılmasına yönelik stratejik bir adımdır. Yaşanan gelişmeler kapsamında söylemek istediğimiz şudur: Terörle veya teröristle müzakere, münazara veya mütareke yoktur. Yeni bir çözüm veya açılım süreci kesinlikle söz konusu değildir. Terörle mücadele askeri ve hukuki alanda sürmektedir ve son terörist yok edilinceye kadar da devam edecektir. Uzatılan el, atılan adım; tabiri caizse köprüden önceki son çıkıştır. Bilge Liderimiz; 1000 yıllık kardeşliğin korunması adına Türk milletinin en büyük şansıdır ve tarihin üzerine yüklediği sorumluluğu yerine getirmektedir. Terör örgütüne silah bırakıp teslim olmaktan ve emperyalistlerin taşeronu olan yapılarını lağvetmekten başka çare yoktur. Eğer silahlar gömülmezse, silahı tutanlar gömülecektir" dedi.
"Yeni yüzyılda, artık üzerimize oynanan oyunların farkında olarak, milli kenetlenmenin sağlandığı, birlik ve beraberlik ikliminin hakim olduğu bir Türkiye'yi inşa etmeliyiz"
Durmaz; "Bu anlamda; dün, PKK'nın siyasi uzantılarıyla ittifak yapanların, milletten gizli saklı, kapalı kapılar ardında buluşup Türksüz bir Anayasa taslağı hazırlayanların, gizli protokollerle seçim satanların, “Burası Kürdistan” diyene ağızlarını açamayanların, şehit yakınına küfredeni milletvekili yapanların, HDP'lilerin “bizim oylarımızla o koltuklarda oturuyorsunuz” sözüne cevap veremeyenlerin, bugün bir anda milliyetçi kesilmeleri, milliyetçilik adına ahkâm kesmeleri tribüne oynamaktan başka bir şey değildir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin milliyetçilik anlayışını, Liderimizin Milliyetçiliğini tartışmak sorgulamak, söz konusu mankurtların haddi değildir. Herkes haddini hududunu bilmeli, ağzından çıkan lafa dikkat etmelidir. Genel Başkanımızın aldığı inisiyatif, attığı adım ve uzattığı el; etnik veya mezhebi, hiçbir ayrışmaya zemin oluşturmadan, milletimizin arasına nifak sokulan, kardeşlik bağlarına mayın döşenen her bir alanı temizlemek için tarihi fırsat olarak değerlendirilmelidir. Temelinde bin yıllık kardeşlik hukukuna dayanan, bir arada yaşama iradesi ve arzusu olan söz konusu tarihi adımı istismar etmek isteyenler, bu milletin birliğine beraberliğine kastedenlerdir" ifadelerini kullandı.
"Diyoruz ki; gelin, Türkiye üzerine oynanan oyunların bir parçası olmayın"
Uzatılan elin ve iyi niyetin suiistimal edilmesi durumunda tarihin hükmünü vereceğini dile getiren Sadir Durmaz; "Uzatılan el ve iyi niyetimiz suiistimal edilirse tarih hükmünü icra edecek, iyileşme göstermeyen bu kanser hücresi bünyeden ebediyen temizlenmek için sökülüp atılacaktır. Başka yol yoktur, başka çare kalmamıştır. İnşallah Cumhurbaşkanımızın ve Bilge Liderimizin öncülüğünde Ülkemiz; “Terörsüz Türkiye” hedefine ulaşacak, Türk ve Türkiye Yüzyılı'na mutlaka kavuşacaktır. Buna hiçbir güç, hiçbir taşeron engel olamayacaktır. Güçlü devlet, müreffeh Millet hedefimize emin adımlarla ilerlerken, yerel yönetimler olarak “üretken belediyecilik” anlayışımızla, milletimize hizmet etmenin, memleket için değer üretmenin, kutlu yürüyüşe destek olmanın gayretinde olacağız. İstikbalin yol haritasını çizmek için gün bugündür. Ayrışmadan uzlaşmak, yönetimde kaynaşmak için gün bugündür. Terörü bitirip bölgesel istikrarla ve emperyalist güçlere ödün vermeden "tarihi yeniden yazarız" diyoruz" şeklinde konuştu.
Toplantıda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise, emeği geçenlere teşekkür ederek, bu toplantıya ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Haber Kaynak : İHA

Ritmin Kalbi Niğde’de Atacak

Başkan Doygun Meralarla İlgili Soruları Yanıtladı

Niğde OSB Yönetiminden Vali Akmeşe’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Kadın Kooperatifleri Niğde’de Güçleniyor

Ulukışla’da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

NÖHÜ’de Sürdürülebilir Tarım Etkinliği

Bor’da Çocuklara İlham Veren Kariyer Buluşması

Hastanede Sinem Dönertaş Kütüphanesi Açıldı

Niğde’de ASDEP Vatandaşlarla Buluşuyor

Dakikalar Hayat Kurtarıyor

Okullarda İkinci Dönemde “Bayrak Sevgisi”

Niğde’de Yaşam Tünelinde Trafik Bilgilendirmesi

NÖHÜ, QS Europe 2026 Sıralamasına Girdi

Kemerhisar’ın Eski Belediye Başkanı Rasim Adem Hayatını Kaybetti

Açık Öğretimde Kayıt ve Sınav Tarihleri Açıklandı

Niğde Sağlıkta Büyüyor

Niğde’de Narkotik Polisinden 886 Kişiye Bilgilendirme

NÖHÜ’de Beş Fakülteye Yeni Dekan Ataması

Niğde’de 1 Milyon Kaçak Makaron Ele Geçirildi

Bor’da Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bor Kütüphanesi’nde “Rabbani Sanat Matematik” Söyleşisi

Niğde Protokolünden Kızılay’a Kan Bağışı Çağrısı

81 İlde Gençlere Büyük Teknoloji Fırsatı

Patates Araştırma Enstitüsüne Ziyaret

Eğitim Yöneticileri İkinci Dönem İçin Bir Araya Geldi

Niğde’de 2 Bin 604 Sosyal Konutun Kurası Çekildi

Diyabetli Öğrencilere Anlamlı Destek

Uğur Pırlak’tan Vali Nedim Akmeşe’ye Ziyaret

Niğde Mutfağı İçin Güç Birliği

Niğde’de Eğitimde Bütüncül Gelişim Toplantısı

Yükleniyor

Bor Şoförler Odası’nda Cengiz Güven Tazeledi

AK Parti Bor İlçe Teşkilatı, Birlik ve Beraberlik Mesajıyla Toplandı

Altunhisar’da Çocuklar Sihirbaz Eva ile Eğlenceli Bir Gün Geçirdi

ALTUNHİSAR ALTINELLER KADIN KOOPERATİFİ'NE BAŞKAN DOYGUN'DAN ZİYARET

Altunhisar Belediye Başkanı Doygun, Personelle Toplantı Yaptı

ALTUNHİSAR TOKİ KONUTLARINDA DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

CHP Ulukışla İlçe Kongresinde Güven Tazeleyen İsim: Hüseyin Toker

Çamardı, Modern Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanına Kavuşuyor

BOR'DA HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTI

Altunhisar Belediyesi Asfalt Sonrası Mıcır Temizliği Yaptı

Dakikalar Hayat Kurtarıyor

Niğde Sağlıkta Büyüyor

Sağlıklı Hayat Ekipleri Sahada

Sağlık ve Hayat Ekibi Kırsalda Hizmet Vermeyi Sürdürüyor

Hastanede Göz Tanı Ünitesi Hizmete Açıldı

Sanal Kumar Bağımlılığı Ciddi Risk Oluşturuyor

Niğde Sağlıklı Hayat Ekibi Dündarlı’da

Genetik Ve Onkoloji Alanında Önemli Görüşme

Sağlıklı Hayat Merkezlerinde Fizyoterapi Desteği

Niğde’de Prostat Kanserinde Bir İlk

Ritmin Kalbi Niğde’de Atacak

Başkan Doygun Meralarla İlgili Soruları Yanıtladı

Niğde OSB Yönetiminden Vali Akmeşe’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Kadın Kooperatifleri Niğde’de Güçleniyor

Ulukışla’da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

Bor’da Çocuklara İlham Veren Kariyer Buluşması

Hastanede Sinem Dönertaş Kütüphanesi Açıldı

Niğde’de ASDEP Vatandaşlarla Buluşuyor

Kemerhisar’ın Eski Belediye Başkanı Rasim Adem Hayatını Kaybetti

NÖHÜ’de Beş Fakülteye Yeni Dekan Ataması

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 9 4 6 9 33
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.İKAS EYÜPSPOR 19 3 10 6 -14 15
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.